Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήρια Επιστολή Σοφίας Τόλια

Η θητεία μου ως προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καρδίτσας ολοκληρώνεται και ως γνωστόν δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφια για τον θεσμό αυτό. Διά της παρούσας αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλα εκείνα τα μέλη που με ανέδειξαν στη θέση αυτή, στους προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜ.ΤΟ, στα θεματικά μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. για την άψογη συνεργασία μας, στα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας, που στάθηκαν δίπλα μου σε δύσκολες για το κόμμα μας εποχές, στην ΟΝΝΕΔ για τον παλμό και τον ενθουσιασμό τους και ιδιαίτερα στον συνεργάτη  κ. Τοπούζη Χρήστο, για την πολύτιμη συμπαράστασή του στα οργανωτικά μας και στην γραμματειακή υποστήριξη.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της σύντομης θητείας μας, λόγω του έκτακτου συνεδρίου, νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανη για τη νέα πνοή που δώσαμε στην οργάνωση με τους συνεργάτες μου, τη δυναμική παρουσία μας στον τύπο, τις παρεμβάσεις μας σε όλα τα επίπεδα, την ανανέωση με προσέλκυση νέων ανθρώπων, τη συμμετοχή μας σε όλα τα όργανα και επιτροπές του κόμματός μας. Στη διάρκεια της θητείας μας διοργανώσαμε εκδηλώσεις με σημαίνοντες προσκεκλημένους και μάλιστα στην πρώτη μας εκδήλωση τον Μάρτιο του 2014 μας τίμησε ο σημερινός μας Πρόεδρος, ο Κυριάκος  Μητσοτάκης.

Δεν θα μπορούσα να εξαιρέσω από τις ευχαριστίες μου τον αιρετό πολιτικό κόσμο της Καρδίτσας, αυτοδιοικητικούς και εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής, που συνέδραμαν με τον τρόπο τους τις προσπάθειές μας, όπως επίσης και τον δημοσιογραφικό κόσμο του τόπου μας για την υποστήριξή τους. Προσπάθησα να προσφέρω με ανιδιοτέλεια και χωρίς εξαρτήσεις, με αλήθεια και χωρίς στρογγυλέματα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Και ένιωσα ιδιαίτερη συγκίνηση, όταν τόσο τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε , όπως και οι σημερινοί υποψήφιοι, αλλά κυρίως τα απλά στελέχη και μέλη του κόμματός μας με παρότρυναν να είμαι εκ νέου υποψήφια, αναγνωρίζοντας τη στάση και την προσφορά μου. Δηλώνω ότι θα παραμείνω ενεργή και στρατιώτης του κόμματος, στη διάθεση του προέδρου μας, με ενωτική διάθεση και συλλογικό προσανατολισμό.

Τέλος, εύχομαι στη νέα Διοίκηση της ΝΟ.Δ.Ε., που θα προκύψει από τις αυριανές εκλογές, δημιουργική θητεία και καλό έργο.

Σοφία Τόλια
Δικηγόρος




Total
0
Shares
Previous Article

Με χορό και τραγούδι έκλεισε η 15η Ημέρα της 8ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών στο Μουζάκι (φωτο-video)

Next Article

Μπάμπης Τσέρτος & Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας - Στον απόηχο μιας μεγάλης εκδήλωσης