Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστίες του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου – Δήμος Μουζακίου

mcm agones

 Το Δ.Σ. και τα μέλη του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου – Δήμος Μουζακίου  αισθάνονται  την υποχρέωση   και την ανάγκη να εκφράσουν ομόφωνα  και δημόσια τις ευχαριστίες, προς όλους τους  χορηγούς, που με την  συμμετοχή τους ,την οικονομική στήριξη και την ευγενική τους χορηγία ,αποτελούν σημαντικούς αρωγούς ,σε μια πολύ δύσκολη  εποχή  που  διανύουμε , συμβάλλοντας  καθοριστικά με την έμπρακτη προσφορά τους, ενισχύοντας οικονομικά και ηθικά την προσπάθεια μας, για την προώθηση και ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού  και τουρισμού, προβάλλοντας συνάμα μέσα από  το δραστήριο  έργο του Συλλόγου μας και τον Δήμο Μουζακίου!

Έχοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω του κορονοϊού και μετά από διαδοχικές αναβολές, ανακοινώθηκε τελικά η ματαίωση του  Πανελλήνιου  Enduro   για το 2020,  λόγω της πανδημίας.

Επίσης  θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία  στους  αθλητές  του συλλόγου, που θα μας εκπροσωπήσουν το 2021 σε πανελλήνιες αθλητικές διοργανώσεις (πρωτάθλημα  και κύπελλο  Enduro), καθώς και σε τοπικές – περιφερειακές  διοργανώσεις .

Κάθε ένας από αυτούς τους αθλητές, αποτελεί πρότυπο ήθους, πειθαρχίας  και αγωνιστικότητας.

Δεσμευόμαστε  πως ο Σύλλογό μας ,θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των αθλητών  που θα αγωνιστούν.

Ευχαριστούμε  και πάλι θερμά  τους χορηγούς μας και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία, θα αποδώσει  και ως αφετηρία , θα συνεχισθεί και στο μέλλον.

Τέλος  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κ. Δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη για την ένθερμη στήριξη  και την  εμπιστοσύνη του.             

Μαυρομμάτι 25/11/2020

Για το Δ.Σ

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΔΟΥΜΑΝΑΣ  ΝΕΣΤΟΡΑΣ


MPANER




Total
0
Shares
Previous Article
kpe mouzakiou

Κ.Π.Ε. Μουζακίου: Διοργάνωση τηλε-ημερίδας «Τα Πλημμυρικά Φαινόμενα στον Ελληνικό Χώρο και η Κλιματική Κρίση»

Next Article
laiki syspeirosh thessalias

Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Να δοθεί σε όλους τους ελαιοπαραγωγούς η ενίσχυση λόγω πανδημίας