Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση Αγοραστού – Καλογιάννη

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα θέματα που αφορούν τη σχέση της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το δήμο Λαρισαίων, είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παραστεί χθες ο ίδιος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για την οριστικοποίηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Θεσσαλίας αλλά και για το στρατηγικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της φτώχειας, επισκέφθηκε τον κ. Αγοραστό στο γραφείο του όπου και επαναβεβαιώθηκε η ομοθυμία στο σχεδιασμό και στην τελική έγκριση για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο δήμο Λαρισαίων.

Επίσης σύμπτωση απόψεων διαπιστώθηκε και για το σχέδιο για την αντιμετώπιση της φτώχειας, με τον Περιφερειάρχη να σημειώνει πως «ναι μεν τα σχέδια είναι καλά, αλλά χρειάζεται να τεθούν επί τάπητος για να λειτουργήσουν».

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του τρέχοντος ΕΣΠΑ 2007-2013, υπήρξε η συναντίληψη πως όλες οι πλευρές πρέπει να επιταχύνουν στο μέγιστο δυνατό προκειμένου να ολοκληρωθούν εντός των χρονοδιαγραμμάτων τα έργα.

Επίσης υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο έργο των πολιτιστικών διαδρομών, της διασύνδεσης των αρχαίων θεάτρων της Θεσσαλίας αλλά και της δημιουργίας «αντενών» με τα υπόλοιπα πολιτιστικά σημεία της περιοχής.

«Στη πιο δύσκολη στιγμή που περνά η χώρα και η αυτοδιοίκηση, συνεργαζόμαστε για να λύνονται προβλήματα και να είναι εύρυθμη η λειτουργία της πόλης» σημείωσαν Περιφερειάρχης και Δήμαρχος μετά το πέρας της συνάντησης.
Total
0
Shares
Previous Article

Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα από τα παιδιά των 1ου & 4ου Νηπιαγωγείων Μουζακίου

Next Article

Κώστας Αγοραστός: Θα ελεγχθούν και θα βρεθούν προ των ευθυνών τους όσοι ολιγωρήσουν