Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έδειξε μέταλλο και πάθος ο Α.Σ. Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας πέρασε από τη Θεσσαλονίκη με τον πιο πειστικό τρόπο επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 43-77

Ο Α.Σ.Καρδίτσας πέρασε από τη Θεσσαλονίκη με τον πιο πειστικό τρόπο επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 43-77 

Αν κανείς προέβλεπε πριν τον αγώνα, ότι ο Α.Σ.Καρδίτσας θα γύριζε από τη Θεσσαλονίκη όχι μόνο με νίκη, αλλά και με +34, σίγουρα θα αντιμετωπιζόταν το λιγότερο ως… υπερασιόδοξος. Κι όμως. Ο Α.Σ.Κ. ήταν τόσο καλός την Κυριακή, όσο μαρτυρά το τελικό 43-77 στην έδρα της ΧΑΝΘ. Είχε απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που έβαλαν οι γηπεδούχοι, είχε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και δώδεκα παίκτες αποφασισμένους να γυρίσουν στην Καρδίτσα με τη νίκη. Αγωνίστηκαν και οι δώδεκα, πρόσφεραν και οι δώδεκα, δίνοντας τη δυνατότητα στους Κώστα Ρουμελιώτη και Κώστα Κομποδιέτα να έχουν λύσεις σε κάθε κατάσταση. Η εξέλιξη του αγώνα το αποδεικνύει, αφού σε κάθε δεκάλεπτο ο Α.Σ.Κ. ανέβαζε την απόδοσή του. +6 στην πρώτη περίοδο, +11 στη δεύτερη, +5 στην τρίτη και +12 στην τελευταία περίοδο, όταν βέβαια, όλα είχαν κριθεί. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 43-77, η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, που ήρθε μετά από τρεις καλές εμφανίσεις εκτός έδρας, οι οποίες όμως έμειναν ημιτελείς και συνοδεύθηκαν με ισάριθμες ήττες.

Την Κυριακή όμως, ο Α.Σ.Κ. δεν είχε καμία διάθεση να μείνει μόνο με τις εντυπώσεις, αλλά κυνήγησε την ουσία. Και το έκανε με τον πλέον πειστικό τρόπο, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που προερχόταν από νίκη.

Για το παιχνίδι της Κυριακής, ο προπονητής του Α.Σ.Καρδίτσας Κώστας Ρουμελιώτης δήλωσε: «Τα συγχαρητήρια πηγαίνουν στα παιδιά, γιατί έδειξαν αποφασιστικότητα, πάθος και κυνήγησαν κάθε μπάλα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πήραμε αυτό που αξίζαμε, κάτι που δεν είχε συμβεί στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία αδικηθήκαμε αλλά και αδικήσαμε τον εαυτό μας. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη πολύ καλά διαβασμένοι, κάτι που οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά του συνεργάτη μου Κώστα Κομποδιέτα, ενώ οι παίκτες έδειξαν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά, πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και μας στήριξαν, κάνοντας μας να αισθανόμαστε πως παίζουμε εντός έδρας.

Ήταν μια σημαντική νίκη, όμως θα γίνει ακόμη σημαντικότερη αν νικήσουμε στον επόμενο αγώνα. Αντιμετωπίζουμε την Κυριακή στην Καρδίτσα το Αγρίνιο, μια έμπειρη και συμπαγή ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και στηρίζουμε πολλά στην παρουσία των φιλάθλων μας, που είναι η μεγάλη μας δύναμη».

ask-xanth

ask-xanth-1




Total
0
Shares
Previous Article

Εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας 

Next Article

Οι καλές πρακτικές του Δήμου Τρικκαίων στη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή