Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: Η υπογραφή της διυπουργικής δικαιώνει τον αγώνα όλων μας

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: Η υπογραφή της διυπουργικής δικαιώνει τον αγώνα όλων μας

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: Η υπογραφή της διυπουργικής δικαιώνει τον αγώνα όλων μας

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας ως προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καρδίτσας, πραγματοποιήσαμε σειρά συναντήσεων με τις πολιτικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να γνωστοποιήσουμε την αναγκαιότητα ανέγερσης νέου και σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου για την κάλυψη των αναγκών της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών του αστυνομικού προσωπικού και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας.

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: Η υπογραφή της διυπουργικής δικαιώνει τον αγώνα όλων μας

Δυόμισι χρόνια μετά την έγκριση παραχώρησης έκτασης από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας, η Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, που συνεδρίασε στην Αθήνα την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ενέκρινε τη μελέτη, την χρηματοδότηση, την κατασκευή, την συντήρηση και την τεχνική διαχείριση πέντε (5) νέων Αστυνομικών Μεγάρων σε αντίστοιχες Αστυνομικές Διευθύνσεις, μια εκ των οποίων είναι και η Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, με αναθέτουσα αρχή τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: Η υπογραφή της διυπουργικής δικαιώνει τον αγώνα όλων μας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για τις ενέργειές τους όλα τα πολιτικά πρόσωπα που διαδραμάτισαν το δικό τους καθοριστικό ρόλο για την επίλυση ενός χρόνιου αιτήματος του τοπικού συνδικαλιστικού μας κινήματος ξεκινώντας από τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Μιχάλη που συνέδεσε εξ αρχής το όνομά του με την υλοποίηση του έργου, τον νυν Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ Τάκη για τη συνέχεια και την προώθηση αυτού και τέλος τον συντοπίτη μας Υπουργό Δικαιοσύνης κ. ΤΣΙΑΡΑ Κωνσταντίνο για την αμέριστη στήριξη και τον καθοριστικό του ρόλο στην επίτευξη ενός δύσκολου εγχειρήματος, καθώς από την αρχή αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο και τον συνοδοιπόρο μας μέχρι την τελική επιτυχή έκβαση μιας ομαδικής και συντονισμένης προσπάθειας.

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: Η υπογραφή της διυπουργικής δικαιώνει τον αγώνα όλων μας

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να ειπωθεί για την αγαστή συνεργασία και τις καθοριστικές παρεμβάσεις του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας Ταξιάρχου κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ Θωμά, την άρτια επαγγελματικότητα που υπέδειξε  το γραφείο διαχείρισης της Δ.Α. Καρδίτσας με επικεφαλή τον Α/Β΄ κ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ Περικλή, στο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. ΤΣΙΑΚΟ Βασίλειο για τη θετική ανταπόκριση και άμεση αποδοχή του αιτήματος της Δ. Α. Καρδίτσας, στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη ψήφιση και παραχώρηση της έκτασης, στο νυν Αντιδήμαρχο Πρασίνου και πρώην Αντιπρόεδρο της Ένωσής μας κ. ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗ Σπυρίδων καθώς και στον νυν Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Προέδρο των Συνοριακών Αστυνομικών Νομού Καρδίτσας κ. ΣΒΕΡΩΝΗ Παναγιώτη για τις κοινές μας δράσεις από τα πόστα που έφεραν και φέρουν και τέλος στην ηγεσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων που στάθηκε αρωγός πλάι μας στην επίτευξη ενός δίκαιου αιτήματος.

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: Η υπογραφή της διυπουργικής δικαιώνει τον αγώνα όλων μας

Ως προεδρείο δηλώνουμε ότι τιμώντας όλα όσα διεξήχθησαν μέχρι την 13η Ιουλίου 2022, παραμένουμε σε εγρήγορση έως την ολοκλήρωση του έργου, μέχρι και την ημέρα που αυτό θα παραδοθεί στους συνάδελφους μας και στους πολίτες του Νομού μας.

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: Η υπογραφή της διυπουργικής δικαιώνει τον αγώνα όλων μας




Total
0
Shares
Previous Article
Στα …Βουνά οι λύσεις για προστασία και ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας - Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Οι καιροί απαιτούν Ηγεσίες με τσαγανό και ενσυναίσθηση

Next Article
perifereiako Iatreio Argyriou

Το πρόγραμμα επισκέψεων των αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας από 18 έως 24 Ιουλίου 2022

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”