Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Eνημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

astynomia
                                     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για δύο περιπτώσεις κλοπής Συνελήφθη χθες (08-11-2019) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 32χρονος, διότι κατά το διήμερο (6/7-11-2019) διέπραξε δύο κλοπές σε κατάστημα και σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, κατά τις οποίες αφαίρεσε συνολικά ένα φορητό υπολογιστή και (12) φιάλες ουίσκι.
                                     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη χθες (08-11-2019) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 40χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει (21) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
                                      ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη φυγόποινου Συνελήφθη χθες (08-11-2019) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 60χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης (274) ημερών για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.



Total
0
Shares
Previous Article
krania111

Ανακοίνωση της κοινότητας Κρανέας για εξετάσεις Μαστογραφίας,Οστεοπόρωσης, Σπιρομέτρησης Πνευμόνων

Next Article
motosikleta puli.2

Μια πράξη Ανθρωπιάς  έλαβε χώρα στον επίλογο της διοργάνωσης του 3ου Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας το Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

Related Posts