Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δύσκολη αποστολή για Μαυραϊκή, ντέρμπι παραμονής στη Μαραθέα!

Με την 23η αγωνιστική και τα ματς σε Ματαράγκα και Μαραθέα να ξεχωρίζουν θα συνεχιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (22/3) η δράση στην Α1 ΕΠΣΚ 2018-19.

Προδρομιακός – ΑΕ Καρποχωρίου

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Προδρομιακός, καθώς θα υποδεχτεί την πολύ φορμαρισμένη ΑΕΚ. Η ομάδα του Φώτη Ράικο με 33 βαθμούς βρίσκεται στο -4 από την 5άδας. Αυτό το ματς είναι οριακής σημασίας αν θέλει να ελπίζει στο όνειρο. Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι στο νέο έτος τρέχουν ένα αήττητο σερί 8 αγώνων (7 νίκες και 1 ισοπαλία). Στον Πρόδρομο οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δύσκολη αποστολή, όμως το θετικό μομέντουμ τους βοηθά να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν και να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στον στόχο.

Αετός Αγίου Θεοδώρου – Άρης Καρδίτσας

Έχοντας αποσπαστεί στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη ο Αετός παίζει χωρίς άγχος, δίνοντας μάλιστα ευκαιρίες και σε νέα παιδιά. Ο στόχος έχει επιτευχθεί για την ομάδα του Σάκη Σώκλα που γρήγορα άφησε πίσω της την περσινή περιπέτεια. Κόντρα στον ποιοτικό Άρη το έργο των γηπεδούχων είναι αρκετά δύσκολο. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι “διψούν” για τη νίκη με σκοπό να μπουν στην προνομιούχο 5άδα, για να διεκδικήσουν την άνοδο. Στον Άγιο Θεόδωρο θα ψάξουν για το διπλό έτσι ώστε να μείνουν σε τροχιά μπαράζ ανόδου.

Αστέρας Δασοχωρίου – Ολυμπιακός Παλ/σιου

Η δεύτερη σερί ήττα έβαλε σε περιπέτειες τον Αστέρα που πλέον είδε τους διώκτες του να πλησιάζουν στον πόντο. Αν η ομάδα του Θύμιου Κόκκαλη επιθυμεί να κάνει την υπέρβαση με τη συμμετοχή της στα play off, θα χρειαστεί να νικήσει τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” ξέρουν ότι η έξοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολη απέναντι σε έναν καλοδουλεμένο αντίπαλο με ποιότητα στο ρόστερ του. Παρ’ όλα αυτά το κίνητρο της επιβίωσης είναι ισχυρό κι έτσι οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

Αίας Μαραθέας – Αετός Καλλιφωνίου

Με σύμμαχο τη δύναμη της έδρας ο Αίαντας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες σε ένα ντέρμπι παραμονής νεοφώτιστων όπως είναι αυτό κόντρα στον Αετό. Έχοντας 22 πόντους οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -2 από την Ελπίδα και τις θέσεις που δίνουν απευθείας σωτηρία. Στην αντίπερα όχθη οι “κιτρινόμαυροι”, όντας στο -8 από τον μεγάλο στόχο, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στη Μαραθέα για δυο λόγους. Πρώτον για να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει συνέχειας και δεύτερον για να πλασαριστούν όσο το δυνατόν ψηλότερα γνωρίζοντας ότι θα έχουν αβάντα στην διαδικασία των μπαράζ.

Θεσσαλικός Ματαράγκας – Μαυραϊκή

Ο Θεεσαλικός μετά την ήττα στο Φύλλο έχει μπροστά του ακόμη μια δύσκολη αποστολή, καθώς θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Μαυραϊκή. Οι “νερατζούρι” γνωρίζουν τις δυσκολίες αυτής της αναμέτρησης. Χωρίς άγχος ωστόσο θα παλέψουν για κάτι θετικό. Οι φιλοξενούμενοι με το +11 από τη δεύτερη θέση, βρίσκονται μια ανάσα από τον τίτλο που δίνει απευθείας άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου. Σε κάθε έδρα το συγκρότημα του Νεκτάριου Μαντέλα παίζει για τη νίκη. Το ίδιο θα πράξει και στη Ματαράγκα.

Ελπίδα – ΑΕ Μουζακίου

Μετά από αρκετό διάστημα η Ελπίδα βρήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης (+2). Στόχος της πλέον είναι να μείνει μέχρι τέλους εκεί με σκοπό να σώσει την κατηγορία χωρίς να λάβει μέρος στην ψυχοφθόρο διαδικασία των play out, όπου τα πάντα είναι ανοιχτά. Το ματς όμως κόντρα στην ΑΕΜ μόνο εύκολο δεν είναι. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν φέτος ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Η ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου διατηρεί ελπίδες για την 5άδα, όντας στο -5 από αυτή. Στον Άγιο Γεώργιο θα ψάξει για τη νίκη προκειμένου να μείνει “ζωντανή” στον μεγάλο στόχο. Έχει όμως μια επικίνδυνη έξοδο σε μια σκληρή έδρα.

Αργεντινή – ΑΟ Φύλλου

Μάχη για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού δίνει η Αργεντινή, όντας στο -7. Το έργο της δύσκολο, όμως δεν τα παρατά. Μάλιστα μπροστά της έχει ένα πανδύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΦ που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Παρ’ όλα αυτά είναι αναγκασμένη να ψάξει για την έκπληξη. Οι φιλοξενούμενοι με σούπερ ψυχολογία θα πάνε στις Καμινάδες για το διπλό. Ο στόχος της 2ης θέσης (δίνει αβάντα στα play off) είναι πλέον πολύ κοντά. Έτσι, οι “κυανόλευκοι” θα προσπαθήσουν να τον εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Όλα τα βλέμματα σε Σοφάδες και Μητρόπολη, ντέρμπι παραμονής στον Παλαμά!

Next Article
tsitsipas dubai

Νίκη στο διπλό για τον Τσιτσιπά