Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δύο συλλήψεις σε Λάρισα και Τύρναβο για κλοπές

Συνελήφθη, χθες (24-03-2022) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας
astynomia 1

Δύο συλλήψεις σε Λάρισα και Τύρναβο για κλοπές

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (24-03-2022) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε, το πρωί της ίδιας ημέρας, εισήλθε σε βιβλιοπωλείο της πόλης και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία της υπαλλήλου από τον χώρο του ταμείου, αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, το κινητό της τηλέφωνο. Η αφαιρεθείσα συσκευή κινητού τηλεφώνου κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (24-03-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο, ο δράστης κατελήφθη να κατέχει ένα τσαντάκι μέσης, τραπεζικές κάρτες, προσωπικά έγγραφα, κινητό τηλέφωνο, ένα διαρρηκτικό εργαλείο, κλειδιά οχημάτων και οικιών, καθώς και το χρηματικό ποσό των -211,75- ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος των προαναφερόμενων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν, είχαν αφαιρεθεί από ανασφάλιστο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, προχθές (23-03-2022) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και αποδόθηκαν νομότυπα.




Total
0
Shares
Previous Article
Η αντίστροφη μέτρηση για τη χειρότερη Δημοτική αρχή - Ακόμη μία χαμένη ευκαιρία για την Καρδίτσα - Κωνσταντίνος Ξυλομένος

Προκλητική οικονομική απαλλαγή σε Εργολάβο από το Δήμαρχο Καρδίτσας

Next Article
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στους Σοφάδες (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στους Σοφάδες (ΦΩΤΟ)