Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δύο συλλήψεις σε Καρδίτσα & Τρίκαλα – Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης

astynomika silipseis

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχή της Καρδίτσας και στα Τρίκαλα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών 

Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (30-04-2021) σε περιοχή της Καρδίτσας και στα Τρίκαλα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα:

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε, ο δράστης είχε μεταβεί στην Αθήνα όπου και προμηθεύτηκε την κοκαΐνη από άγνωστο άτομο, έναντι χρηματικού αντιτίμου. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του, ενώ επιπλέον από την κατοχή του κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -450- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.     

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους -14,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.




Total
0
Shares
Previous Article
nanos panagiotis

Πασχαλινό μήνυμα του δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνου

Next Article
astynomia 1

Σοφάδες: Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Related Posts

theologis stefanos karditsa
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Στεφ. Θεολόγη σε ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας περί θεματικών πάρκων

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη απάντηση του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας