Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δύο συλλήψεις σε καφενείο με «φρουτάκια» στη Λάρισα

Εντοπίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, καφενείο – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στη Λάρισα, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

Συνελήφθησαν η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και ένας παίκτης, για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, τύπου «φρουτάκια», ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του

Κατασχέθηκαν (13) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και χρηματικό ποσό

Εντοπίστηκε την Πέμπτη (09-11-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, καφενείο – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου,  στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν μία 59χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και ένας 69χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο 51χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διενέργεια τυχερών παιγνίων στο προαναφερόμενο κατάστημα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι η συλληφθείσα είχε θέσει σε λειτουργία δύο κεντρικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (servers) εντός διαδικτύου, με διασυνδεδεμένους σ’ αυτούς άλλους έντεκα (11) ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε πλήρη λειτουργία, για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, τύπου «φρουτάκια», στο οποίο συμμετείχε ως παίκτης ο 69χρονος συλληφθείς.

Τα προαναφερόμενα δεκατρία (13) συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον  από το χώρο του καφενείου και την κατοχή του 69χρονου κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των (140) ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.




Total
0
Shares
Previous Article

Πρώτο βραβείο της UNESCO στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Next Article

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Λάρισας - Κοζάνης