Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δυνατά φιλικά με Προμηθέα, ΑΕΚ και Κολοσσό

H ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ βρίσκεται ήδη στη δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων, οι οποίες εξελίσσονται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Τις επόμενες ημέρες, ξεκινούν οι φιλικοί αγώνες, στους οποίους περιλαμβάνονται τρία «κρας τεστ» με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη στις 5.30 στο κλειστό της Πορταριάς, ο Α.Σ.Κ. θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας και το Σάββατο στις 1.00 στο ίδιο γήπεδο, την Α.Ε.Κ. Πρόκειται για δυο πολύ δυνατά τεστ, με αντιπάλους τη δεύτερη και την τρίτη ομάδα της περυσινής Basket League!!! Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, αλλά σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας, το πρώτο που ενδιαφέρει είναι να διαπιστώσει η τεχνική ηγεσία, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες μετά το πρώτο δεκαήμερο των προπονήσεων.

Μάλιστα, τα φιλικά με ομάδες της Basket League θα έχουν και συνέχεια, αφού την προσεχή Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, ο Α.Σ.Κ. θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Μουζακίου αυτή τη φορά, τον Κολοσσό Ρόδου, σε ένα ακόμη δυνατό τεστ.

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας, αφού οι φίλαθλοι της Καρδίτσας ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της διοίκησης, ενόψει και της λειτουργίας του νέου υπερσύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου. Με λύσεις για όλους τους φιλάθλους, αλλά και τη δυνατότητα πολλών επιλογών, οι κάρτες διαρκείας διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Κ. αλλά και καθημερινά 6-9 το απόγευμα και 11-1 το Σάββατο στα γραφεία του συλλόγου (Σμύρνης 2, στον κεντρικό πεζόδρομο).

Εγγραφές στην ακαδημία

Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, μπαίνουμε σταδιακά και σε αγωνιστικούς ρυθμούς στην ακαδημία μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας, η οποία φέτος θα λειτουργήσει με νέο πλαίσιο, μετά και τη συνεργασία με την Κ.Β.Α. Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του Α.Σ.Κ. καθημερινά 6-9 το απόγευμα, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται στους Κώστα Σερίφη (προπονητής – τηλ. 697 7765407), Κυριάκο Τσαρμπόπουλο (προπονητής – τηλ. 697 5853915) και Γρηγόρη Κωτούλα (έφορος – τηλ. 694 8247897).
Total
0
Shares