Δυναμική συμμετοχή του δήμου Λίμνης Πλαστήρα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2021

Limni Plastira Nikos Zarnakoupis

Δυναμική συμμετοχή του δήμου Λίμνης Πλαστήρα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2021

 Η Philoxenia αποτελεί διαχρονικά την κορυφαία έκθεση Τουρισμού, διεθνή τόπο συνάντησης τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών της Ελλάδας και πολλών χωρών από όλο τον κόσμο, με διεθνή ακτινοβολία.

 Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα επιστρέφει στην κορυφαία αυτή διοργάνωση και συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση στο χώρο του περιπτέρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Για το σκοπό αυτό η δημοτική αρχή σχεδίασε (10) δέκα νέα έντυπα τα οποία προβάλλουν θεματικές μορφές Τουρισμού. Στόχος είναι να προωθηθεί ως ένας δημοφιλής ορεινός τουριστικός προορισμός των 4 εποχών και 365 ημερών, τόπος βιωματικής εμπειρίας και μάθησης.

 Επίσης στην έκθεση συμμετέχουν και μέλη της Επιτροπής Τουρισμού Λίμνης Πλαστήρα, αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι μαζί με την δημοτική αρχή θα προωθήσουν εμπορικές και άλλες συνεργασίες με τουριστικούς πράκτορες.

Φωτογραφία αρχείου: Νίκος Ζαρνακούπης / Facebook





Total
0
Shares