Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δραστηριότητα στο βουνό

..από τον Λαογραφικό, Αρχαιολογικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Οξυάς

Θα ακολουθήσουν παραδοσιακά παιχνίδια

     Την καθιερωμένη, πλέον, για κάθε χρόνο πεζοπορία στο βουνό προγραμματίζει για την Κυριακή, 31 Ιουλίου, ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας».

      Για ειδικούς λόγους η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι ελαφρώς τροποποιημένη από την αρχικά ανακοινωθείσα και η πορεία θα ξεκινά, τελικά, από την τοποθεσία «Ουγκλάβια», θα καταλήγει στη θέση «νερό Καράβας» και απ’ εκεί ξανά στην τοποθεσία «Ουγκλάβια». Ώρα συγκέντρωσης η 07 : 00, στην τοποθεσία «Ουγκλάβια».

     Μετά την επιστροφή από την πορεία όσοι επιθυμούν θα συγκεντρωθούν στον παλαιό νερόμυλο στον οικισμό Παλαιάμπελα, όπου, όπως κάθε χρόνο, και με πρωτοβουλία του Συλλόγου, θα διεξαχθούν παλαιά, παραδοσιακά, παιχνίδια.      Προετοιμασία (φαγητό, κ.λ.π.) με ευθύνη συμμετεχόντων.

      Καλούνται οι Οξυώτισες και οι Οξυώτες να συμμετάσχουν.


ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΞΥΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Σοφία Τόλια: Ελεύθερη πρόσβαση στα Πανεπιστήμια… για Κάμπινγκ!!!

Next Article

Προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιο Όρος

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…