Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δώστε αγάπη, σώστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε το!

Δώστε αγάπη, σώστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε το!

Δώστε αγάπη, σώστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε το!

Η αγάπη άνευ όρων και η αφοσίωση που προσφέρουν τα κατοικίδια στους ιδιοκτήτες τους είναι πολύ σημαντική. Οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα χάδια με ένα κατοικίδιο καταπολεμούν το άγχος και η ανιδιοτελής αγάπη τους συμβάλλει στην αντιμετώπιση του συναισθήματος της μοναξιάς και της κατάθλιψης. Με λίγα λόγια, ένα κατοικίδιο φέρνει χαρά. Ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με τους «Φίλους Ζώων Μουζακίου», δίνουν τη δυνατότητα να «υιοθετήσετε» ένα κατοικίδιο, εμβολιασμένο, τσιπαρισμένο, στειρωμένο και μέσα από τη στήλη του Mouzakinews.gr, θα σας παρουσιάζουμε σε τακτική βάση, μια «φάτσα» που μπορεί να μην είναι ράτσα, ωστόσο θα κερδίσει την καρδιά σας και θα γίνει o πιστός σας φίλος.

Η «φάτσα» της ημέρας

Η Νικόλ είναι μια κουκλίτσα, με ένα γαλανό κι ένα καστανό μάτι. Είναι ημίαιμο λυκόσκυλο με χάσκυ, περίπου 2 χρόνων και έχει βάρος 19 κιλά. Στειρώθηκε, τσιπαρίστηκε και εμβολιάστηκε για να δοθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Βρίσκεται στο Μουζάκι. Περιμένει να την υιοθετήσετε!

Πληροφορίες: Γιώργος Κανιούρας, αρμόδιος Αντιδήμαρχος (2445350106, 6980326000), Λίτσα Κράβαρη, αρμόδια υπάλληλος (2445350126), Facebook: https://www.facebook.com/lena.kostopoulou (messenger)

nikol

nikol 1




Total
0
Shares
Previous Article
ΕΛΓΑ: Την επόμενη εβδομάδα η καταγραφή των ζημιών για τη «Μήδεια»

ΕΛΓΑ: Την επόμενη εβδομάδα η καταγραφή των ζημιών για τη «Μήδεια»

Next Article
maskes ygeia

Εξαδάκτυλος: Περίπλοκη η χρήση της διπλής μάσκας, η συζήτηση μπερδεύει τον πολίτη