Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δώστε αγάπη, σώστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε το!: Αφροδίτη, η «φάτσα» της ημέρας!

afroditi skylitsa 1

Δώστε αγάπη, σώστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε το!

 Ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με τους «Φίλους Ζώων Μουζακίου», δίνουν τη δυνατότητα να «υιοθετήσετε» ένα κατοικίδιο, εμβολιασμένο, τσιπαρισμένο, στειρωμένο και μέσα από τη στήλη του Mouzakinews.gr, θα σας παρουσιάζουμε σε τακτική βάση, μια «φάτσα» που μπορεί να μην είναι ράτσα, ωστόσο θα κερδίσει την καρδιά σας και θα γίνει o πιστός σας φίλος.

Αφροδίτη, η «φάτσα» της ημέρας!

 Η πανέμορφη Αφροδίτη, βρέθηκε πριν ένα μήνα σε άθλια κατάσταση να ζυγίζει μόλις 10 κιλά, θετική στη λεισμανίαση, χωρίς ευτυχώς να έχουν πειραχτεί τα ζωτικά της όργανα. Με την οικονομική βοήθεια φιλόζωων και υποστηρικτών των «Φίλων Ζώων Μουζακίου», έγινε θεραπεία και σήμερα, ένα μήνα μετά, η Αφροδίτη πήρε 5 κιλά και είναι ένα χαρούμενο και υγιές σκυλάκι, γεμάτο όρεξη για ζωή. Για τους επόμενους πέντε μήνες, το μόνο που θα χρειαστεί είναι ένα χάπι την ημέρα για συντήρηση.

 Η Αφροδίτη, είναι μόλις 2 χρόνων και αναζητά ένα σπίτι με πολλές αγκαλιές και ατέλειωτη αγάπη, που θα την κάνουν να ξεχάσει τις δυσκολίες που πέρασε. Τα πάει πολύ καλά με τα παιδιά και τα άλλα σκυλιά, βρίσκεται στο Μουζάκι, θα στειρωθεί και θα τσιπαριστεί με πρόγραμμα του Δήμου Μουζακίου. Αυτή την κούκλα, ποιος θα την υιοθετήσει;

Πληροφορίες:

  • Γιώργος Κανιούρας, αρμόδιος Αντιδήμαρχος (2445350106, 6980326000),
  • Ευαγγελία Κράβαρη, αρμόδια υπάλληλος (2445350126)

Facebook: https://www.facebook.com/lena.kostopoulou  (messenger)

afroditi skylitsa 2




Total
0
Shares
Previous Article
xeimadia metakinisi zoon koutsoxristos 5

Η Εαρινή μετακίνηση των ποιμένων προς τα ορεινά βοσκοτόπια

Next Article
ergasia 1

ΠΟΥ: Πάνω από 55 ώρες εργασίας την εβδομάδα αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου