Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δώστε αγάπη, σώστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε το!

simpa lio 1

 Η αγάπη άνευ όρων και η αφοσίωση που προσφέρουν τα κατοικίδια στους ιδιοκτήτες τους είναι πολύ σημαντική. Οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα χάδια με ένα κατοικίδιο καταπολεμούν το άγχος και η ανιδιοτελής αγάπη τους συμβάλλει στην αντιμετώπιση του συναισθήματος της μοναξιάς και της κατάθλιψης. Με λίγα λόγια, ένα κατοικίδιο φέρνει χαρά. Ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με τους «Φίλους Ζώων Μουζακίου», δίνουν τη δυνατότητα να «υιοθετήσετε» ένα κατοικίδιο, εμβολιασμένο, τσιπαρισμένο, στειρωμένο και μέσα από τη στήλη του Mouzakinews.gr, θα σας παρουσιάζουμε σε τακτική βάση, μια «φάτσα» που μπορεί να μην είναι ράτσα, ωστόσο θα κερδίσει την καρδιά σας και θα γίνει o πιστός σας φίλος.

Οι «φάτσες» της ημέρας

 Οι σημερινές «φάτσες» είναι δύο κούκλοι, ο Λίο και ο Σίμπα, που είναι χαρούμενοι και παιχνιδιάρηδες, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια μεγαλώνουν σε ένα «χρυσό κλουβί».  Ήρθε η ώρα να βρουν ένα σπιτικό που να τους δώσει την αγάπη και την ελευθερία του αξίζουν για να μπορέσουν να βγουν μια βόλτα, να παίξουν και να τρέξουν, κάτι που δεν έγινε ποτέ έως τώρα. Ο Σίμπα είναι περίπου δύο (2) χρόνων και 24 κιλά και ο Λίο 3 τριών (3) χρόνων και 17 κιλά. Και οι δύο είναι στειρωμένοι, τσιπαρισμένοι, εμβολιασμένοι και βρίσκονται στο Μουζάκι. Είναι δύο πραγματικοί κούκλοι!

 Πληροφορίες: Γιώργος Κανιούρας, αρμόδιος Αντιδήμαρχος (2445350106, 6980326000), Ευαγγελία Κράβαρη, αρμόδια υπάλληλος (2445350126)

Facebook: https://www.facebook.com/lena.kostopoulou (messenger)

simpa 2 simpa 1 Lio 2 Lio 1




Total
0
Shares
Previous Article
apollar11

Super League 2: Μεγάλες νίκες για Λεβαδειακό, Ιωνικό

Next Article
RapidTest

Επτά (7) θετικά κρούσματα στην Καρδίτσα στα σημερινά (Σαββάτου) rapid tests

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…