Δώστε αγάπη, σώστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε το!

Δώστε αγάπη, σώστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε το!
<

Δώστε αγάπη, σώστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε το!

Η αγάπη άνευ όρων και η αφοσίωση που προσφέρουν τα κατοικίδια στους ιδιοκτήτες τους είναι πολύ σημαντική. Οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα χάδια με ένα κατοικίδιο καταπολεμούν το άγχος και η ανιδιοτελής αγάπη τους συμβάλλει στην αντιμετώπιση του συναισθήματος της μοναξιάς και της κατάθλιψης. Με λίγα λόγια, ένα κατοικίδιο φέρνει χαρά. Ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με τους «Φίλους Ζώων Μουζακίου», δίνουν τη δυνατότητα να «υιοθετήσετε» ένα κατοικίδιο, εμβολιασμένο, τσιπαρισμένο, στειρωμένο και μέσα από τη στήλη του Mouzakinews.gr, θα σας παρουσιάζουμε σε τακτική βάση, μια «φάτσα» που μπορεί να μην είναι ράτσα, ωστόσο θα κερδίσει την καρδιά σας και θα γίνει o πιστός σας φίλος.

Δώστε αγάπη, σώστε ένα αδέσποτο, υιοθετήστε το!
Η «φάτσα» της ημέρας

Άλλος ένας κόυκλος θα πρέπει να υιοθετηθεί, είναι ο Δούκας, ένα ημίαιμο λυκόσκυλο περίπου δύο χρόνων, που ζυγίζει 20 κιλά. Είναι πολύ κοινωνικός με τους ανθρώπους και τα πάει τέλεια με τ άλλα σκυλιά…Του λείπει η κολλητή του η Κανέλα και την ψάχνει σε όλο το Μουζάκι – ευτυχώς υιοθετήθηκε και είναι ευτυχισμένη – και ας προσπαθήσουμε να βρούμε ένα σπιτικό για τον Δούκα! Είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και βρίσκεται στο Μουζάκι.

Πληροφορίες: Γιώργος Κανιούρας, αρμόδιος Αντιδήμαρχος (2445350106, 6980326000), Ευαγγελία Κράβαρη, αρμόδια υπάλληλος (2445350126), Facebook: https://www.facebook.com/lena.kostopoulou  (messenger)


Total
6
Shares
Previous Article
Το πρώτο ταξί κάνει την εμφάνισή του

Σαν σήμερα: Το πρώτο ταξί κάνει την εμφάνισή του στο Λονδίνο. Ποια η ιστορία του εδώ και 404 χρόνια 

Next Article

Παρεμβάσεις για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών σε 24 σχολεία της Καρδίτσας


Total
6
Share