Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δωρεάν τηλε-εκπαίδευση για ανέργους από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας

Δωρεάν τηλε-εκπαίδευση για ανέργους από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας

Δωρεάν τηλε-εκπαίδευση για ανέργους από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας

Εκπαιδευτικές σειρές από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας, διάρκειας 50 ωρών, με τη μέθοδο της τηλε- εκπαίδευσης εντελώς δωρεάν για νέους ανέργους 18-29 ετών!

Στις πρωτόγνωρες στιγμές που ζούμε, η Αναπτυξιακή Καρδίτσας οργανώνει για σένα μια εκπαιδευτική σειρά, διάρκειας 50 ωρών, με τη μέθοδο της τηλε- εκπαίδευσης, εντελώς δωρεάν ώστε να αξιοποιήσουμε το χρόνο που διαθέτουμε για να αποκτήσουμε γνώσεις και δεξιότητες που θα μας χρειαστούν σε λίγες μέρες ή εβδομάδες. Σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες έχουμε έναν σύμμαχο: Την τεχνολογία και τη δυνατότητα της τηλε-εκπαίδευσης. Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας (ΑΝ.ΚΑ ΑΕ) ανοίγει αυτή τη συζήτηση με την παρακάτω δημοσκόπηση: Τι θα ήθελες να μάθεις στο επόμενο διάστημα;

Αν είσαι νέος σε ηλικία 18 – 29 ετών μπορούμε να οργανώσουμε για σένα μια εκπαιδευτική σειρά, διάρκειας 50 ωρών, με τη μέθοδο της τηλε- εκπαίδευσης, εντελώς δωρεάν! Επίλεξε μια εκπαιδευτική σειρά που θα σε ενδιέφερε από τις παρακάτω ή πρόσθεσε μία που προτείνεις εσύ.

  • Ανακαλύπτοντας την “Gig” οικονομία της ευέλικτης εργασίας
  • Ευκαιρίες απασχόλησης μέσω ψηφιακών πλατφορμών
  • Εργαλεία προβολής τουριστικών επιχειρήσεων
  • Δημιουργία ιστοσελίδων
  • Ανάπτυξη-επεξεργασία επιχειρηματικής ιδέας
  • Τεχνικές εύρεσης εργασίας

Η επιλογή γίνεται είτε στον λογαριασμό της ΑΝΚΑ στο facebook (https://el-gr.facebook.com/pg/ANKA.A.E/posts/?ref=page_internal) ή στο τηλέφωνο 2441042363 (πρόσωπα επαφής Χαλάτσης Θωμάς, Μπέλλης Βασίλης).

Οι δράσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου του «Young Entrepreneurs Succeed», το οποίο έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των άνεργων νέων και την υποστήριξή τους, για πρόσβαση στην αγορά εργασίας ή την επιχειρηματικότητα.




Total
0
Shares
Previous Article
THLEDIASKEPSH11111

Χωρίς χρέωση η πρόσβαση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Next Article
dhmos sofadon elga

Δηλώσεις ζημιάς ΕΛΓΑ στην επικράτεια του Δήμου Σοφάδων