Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δωρεάν Rapid tests την Πέμπτη 30/9 στους Σοφάδες και στη Ματαράγκα

Αποτελέσματα ελέγχων Rapid tests στη Θεσσαλία

Δωρεάν Rapid tests την Πέμπτη 30/9 στους Σοφάδες και στη Ματαράγκα

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 30/9/2021  από ώρα 10.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests) στην κεντρική πλατεία Σοφάδων (πλησίον Δημαρχείου) όπου μπορούν να ελεγχθούν οι κάτοικοι της πόλης, των γειτονικών κοινοτήτων αλλά και όποιος  κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.

Την ίδια μέρα, Πέμπτη 30/9/2021  από ώρα 10.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν  δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στη Ματαράγκα όπου μπορούν να ελεγχθούν δημότες της κοινότητας αλλά και όποιος  κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους.

rapid tests




Total
0
Shares
Previous Article
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στην ΠΕΔ Θεσσαλίας ΠΕΔ Θεσσαλίας: Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης για τη δημοτική περίοδο 2024-2028

ΠΕΔ Θεσσαλίας: Ημερίδα με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση, Τουρισμός-Αγροτουρισμός και νέες τάσεις εν μέσω Πανδημίας»

Next Article
Στα Τρίκαλα το 20ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο

Στα Τρίκαλα το 20ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο το διάστημα 3 – 6 Οκτωβρίου 2021

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”