Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δωρεά του Κολλεγίου Αθηνών στο Γενικό Λύκειο Μουζακίου

kolegio Athinwn Mouzaki

Δωρεά του Κολλεγίου Αθηνών στο Γενικό Λύκειο Μουζακίου

Το Γενικό Λύκειο Μουζακίου φιλοξένησε την προηγούμενη εβδομάδα μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικούς του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών. Αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας του Κολλεγίου είναι η έμφαση στην κοινωνική αντίληψη, που εκφράζεται με τη συστηματική καλλιέργεια στη μαθητική κοινότητα πνεύματος συλλογικής δράσης και αλληλεγγύης.  Στο πλαίσιο αυτό καθιερώθηκε και ο Θεσμός της Εξόρμησης ως έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και κοινωνικής υπευθυνότητας των Μαθητικών Κοινοτήτων.

Τον Νοέμβριο 2020 το Κολλέγιο Αθηνών προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στον πληγέντα από τον «Ιανό» Νομό μας. Φέτος μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του Ομίλου «Εξόρμηση» του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Εξόρμηση 2023: Καρδίτσα, πολιτισμός και μνημεία», πραγματοποίησαν  τριήμερη επίσκεψη και ξεναγήθηκαν στην περιοχή μας. Ολοκληρώνοντας τη δράση τους και αποδεικνύοντας την αλληλεγγύη και τη γενναιοδωρία τους προς άλλες σχολικές μονάδες, μάς προσέφεραν τέσσερις smart τηλεοράσεις 55 ιντσών, αναγκαίες για την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης από το Σχολείο μας.

Ο Διευθυντής, κ. Γεώργιος Φιλίππου, και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Μουζακίου, ευχαριστούμε ολόθερμα το Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών για τη δωρεά και δεσμευόμαστε για τη συνέχιση της συνεργασίας μας πάνω σε δράσεις κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων ΓΕΛ Μουζακίου

kolegio Athinwn Mouzaki 1 kolegio Athinwn Mouzaki 2




Total
0
Shares
Previous Article
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων - Τρεις συλλήψεις σε Λάρισα και Ελασσόνα - Ένα θανατηφόρο τροχαίο - Σύλληψη ημεδαπού στους Σοφάδες για απόπειρα ληστείας και κλοπή οχήματος - Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας στη Λάρισα - Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών - Συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας σε περιοχή του Δήμου Τεμπών για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών - Εξιχνιάστηκαν πέντε ακόμη κλοπές από οικίες που διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων - Βόλος: Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα για κλοπή σε εγκαταστάσεις εταιρίας - Συνελήφθησαν τρία άτομα στα Τρίκαλα για κλοπή ποδηλάτων - Ανακοίνωση της ΓΕ. Π. Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για τη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Βόλο

Σύλληψη δύο ημεδαπών ανδρών σε περιοχή της Καρδίτσας για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Next Article
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή από οικία - Σύλληψη ημεδαπού για το αδίκημα του εμπρησμού - Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας με 100 γραμμάρια κάνναβης - Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή σε Ιερό Ναό στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων - Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπής οχημάτων στη Λάρισα

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Παλαμά να καλλιεργεί 19 φυτά υπνοφόρου μήκωνος

Related Posts

Συνεχίζεται το στεγαστικό πρόγραμμα «Κάλυψη» για μέλη ευάλωτων ομάδων από το Δ. Τρικκαίων - Δικαιολογητικά και αιτήσεις
Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζεται το στεγαστικό πρόγραμμα «Κάλυψη» για μέλη ευάλωτων ομάδων από το Δ. Τρικκαίων – Δικαιολογητικά και αιτήσεις

Νέα πρόσκληση σε μέλη ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας για το πρόγραμμα «Κάλυψη» απευθύνει ο Δήμος Τρικκαίων