Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δωρεά ταΐστρα για τα αδέσποτα στον Δήμο Μουζακίου

Δωρεά ταΐστρα για τα αδέσποτα στον Δήμο Μουζακίου

Δωρεά ταΐστρα για τα αδέσποτα στον Δήμο Μουζακίου 

Δωρεά στον Δήμο Μουζακίου, μια σύγχρονη ταΐστρα – ποτίστρα για τα αδέσποτα ζώα, έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο σιδηρουργός Σταύρος Γάκιας, την οποία μάλιστα κατασκεύασε ο ίδιος. Η παράδοση – παραλαβή της ταΐστρας έγινε από τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Επιχειρηματικότητας, Γιώργο Κανιούρα και  τοποθετήθηκε παραπλεύρως του ποταμού στο Μουζάκι.

«Η δωρεά της ταΐστρας από τον συντοπίτη μας Σταύρο Γάκια, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Με δεδομένο ότι η πανδημία δεν πλήττει μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα αδέσποτα ζώα, το να υπάρχουν πολίτες ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ως Δημοτική Αρχή, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για έναν Δήμο φιλικό προς τους τετράποδους φίλους μας», τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ.Κανιούρας.

Τεχνική περιγραφή ταΐστρας

Πρόκειται για μια κατασκευή που από τη μια της πλευρά αποτελείται από δεξαμενή νερού γαλβανιζέ χωρητικότητας 170 λίτρων με ποτίστρα,αυτόματο γέμισμα με φλοτέρ και διακόπτη κρουνό. Στην άλλη πλευρά φέρει ταΐστρα με χωρητικότητα 30.000 κυβικά εκατοστά. Όλα αυτά καλύπτονται με σκέπαστρο για να μην αλλοιώνονται οι τροφές από βροχή και ήλιο αλλά και να προστατεύονται τα αδέσποτα από τα στοιχεία της φύσης όταν επισκέπτονται τον σταθμό για να σιτιστούν.

taistra adespota mouzaki 1

Τα σημεία που βρίσκονται οι ταΐστρες στον Δήμο Μουζακίου είναι:

Στο Μουζάκι (μία ταΐστρα στην παιδική χαρά πίσω από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, μία απέναντι από το Δημαρχείο και μία πλησίον της παλιάς γέφυρας)

Στη Γελάνθη, στην κεντρική εκκλησία της Τοπικής Κοινότητας

Στην Μαγουλίτσα, πλησίον του κοινοτικού γραφείου

Στην Μαγούλα, στην είσοδο του χωριού

Στην Κρανία, απέναντι απ το κοινοτικό γραφείο

Στο Παλαιοχώρι,  στο παρεκκλήσι Αγίου Δημητρίου

Στο Αγναντερό, μία στην είσοδο του χωριού και μία έξω από το κοιμητήριο

Στην Λοξάδα, μία ταΐστρα πίσω από τα γήπεδα τένις

Στο Μαυρομμάτι, στο παλιό αναψυκτήριο




Total
0
Shares
Previous Article
apates meso ypologisti

Συνελήφθη ημεδαπή στην Καρδίτσα, η οποία διέπραττε κλοπές και απάτες μέσω υπολογιστή σε βάρος ημεδαπών γυναικών 

Next Article
epanastasi 1821

1.000.000 Ρώσοι μαθητές ζωγραφίζουν για την Ελληνική Επανάσταση

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…