Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δωρεά μασκών από φοιτητή Δασοπονίας στον Δήμο Μουζακίου

maskes dorea mouzaki koutsonas

Δωρεά μασκών από φοιτητή Δασοπονίας στον Δήμο Μουζακίου

Δωρεά 100 μασκών μιας χρήσης, έκανε στον Δήμο Μουζακίου ο φοιτητής Δασοπονίας, Ζήσης Κουτσώνας. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας ο 21χρονος συντοπίτης μας από τους Σοφάδες, συνάντησε τον Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη, στο γραφείο του και παρέδωσε τις μάσκες θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα για προφύλαξη και τήρηση των μέτρων απέναντι στον covid 19.

«Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Μουζακίου, που αγκάλιασε το κάλεσμά μου», τόνισε ο Ζήσης Κουτσώνας και συνέχισε: «Στις δύσκολες ημέρες που περνάμε με τον covid 19, είναι ηθικό χρέος της νεολαίας να προφυλάσσεται, να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες και τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους και να περνά μηνύματα εθελοντισμού».

«Η σημερινή συμβολική πράξη του φοιτητή Ζήση Κουτσώνα, χαρακτηρίζεται ως η απόλυτη πράξη αλτρουισμού. Το γεγονός και μόνο ότι αγόρασε από το υστέρημά του τις μάσκες και τις διέθεσε για δωρεά στο Δήμο μας, φανερώνει πως τα νέα παιδιά διαθέτουν ευαισθησίες και αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα την κρισιμότητα της κατάστασης», δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Νέο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) κατασκευάζει ο Δήμος Τρικκαίων

Νέο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) κατασκευάζει ο Δήμος Τρικκαίων

Επόμενο άρθρο
astynomia.1

Τρίκαλα: Συνελήφθη για κλοπή τηλεόρασης από καφενείο