Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δώρα και στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

  • Κώστας Αγοραστός: “Αυτές τις άγιες ημέρες να δώσουμε στιγμές και ανάσες χαράς σε μικρούς και μεγάλους”

Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές η πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας το πρωί της Κυριακής, στο χώρο όπου η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης πραγματοποίησαν διήμερο  εορταστικών εκδηλώσεων.

Μετά τα παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα που δημιούργησαν μία ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα αλλά και το πλήθος των εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργο Τσιαπλέ και την εκπρόσωπο του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Ελένη Λιάγκουρα μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά, σκορπώντας χαμόγελα και χαρά.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: “Τα παιδιά είναι το οξυγόνο της ζωής. Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάμε και ενόψει των άγιων ημερών των Χριστουγέννων, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα παιδιά. Γι’ αυτό για μία ακόμη χρονιά σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, τον Εμπορικό Σύλλογο, καλλιτεχνικές ομάδες και φορείς πολιτισμού, διοργανώσαμε τις διήμερες εκδηλώσεις στο κέντρο της Λάρισας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και αυτό αποτελεί για εμάς ικανοποίηση αλλά και δέσμευση να είμαστε εδώ και την επόμενη χρονιά, για να δώσουμε ξανά στιγμές και ανάσες χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Χρόνια πολλά σε όλους”.

Να σημειωθεί πως σημαντική ήταν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση των διήμερων εκδηλώσεων χθες Σάββατο και σήμερα Κυριακή, του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, της “Pediasis”, της θεατρικής ομάδας ” ThiaSos”, των “Μικρών Ηρώων”, του “Χαμόγελου του Παιδιού”, και του σωματείου “Save Moras”.

agorastos-paidia-dora-1




Total
0
Shares
Previous Article

Παρουσίαση του βιβλίου του Χρίστου Σπύρου Βούζα στο Σύλλογο των Απανταχού Οξυωτών

Next Article

Συναντήσεις μελών του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων

Related Posts

Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…
E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…