Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δωμάτια σε ξενοδοχεία της Λάρισας για συγγενείς νεκρών και αγνοούμενων διαθέτει ο Δήμος Λαρισαίων

σsigrousi trenwn tempi

Δωμάτια σε ξενοδοχεία της Λάρισας για συγγενείς νεκρών και αγνοούμενων διαθέτει ο Δήμος Λαρισαίων

Είκοσι τρία (23) δωμάτια σε ξενοδοχεία της Λάρισας διαθέτει ο Δήμος Λαρισαίων για τους συγγενείς θυμάτων και αγνοούμενων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη της Λάρισας και θα παραμείνουν για τις επόμενες ώρες.

Ειδικότερα, δέκα δωμάτια μίσθωσε απευθείας  ο Δήμος Λαρισαίων, ενώ η εταιρεία «Γ. Χίγκας Γεωτεχνική» έθεσε στη διάθεση του Δήμου όλα τα δωμάτια που είχαν κρατηθεί και προπληρωθεί για τις ανάγκες της εταιρείας για το διάστημα 2 – 5 Μαρτίου για την έκθεση «Agrothessaly», η οποία ως γνωστόν αναβλήθηκε.

Η διαχείριση των δωματίων γίνεται από τους κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Λαρισαίων που βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο και συνδράμουν στο έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος.

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί την εταιρεία Γ. Χίγκας  για την ευγενική της χειρονομία και την στάση αλληλεγγύης που επιδεικνύει.




Total
0
Shares
Previous Article
Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρδίτσας - ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Καρδίτσα: Αναβολή εκδήλωσης βράβευσης αθλητών και Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας για το δυστύχημα των Τεμπών

Next Article
kede papastergiou

Συλλυπητήρια Παπαστεργίου για το δυστύχημα στα Τέμπη

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…