Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δολιοφθορά στον αγωγό της ΘΕΟΝΗ ΑΕ 

theoni doliofthora

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Δολιοφθορά στον αγωγό της ΘΕΟΝΗ ΑΕ 

Στις 29/06/2021 και ώρα 19:00 διαπιστώθηκε δολιοφθορά στον αγωγό νερού της εταιρίας μας που βρίσκεται εντός δασικής έκτασης στη Βατσουνιά και ενώνει την μονάδα εμφιάλωσης της εταιρίας μας με την πηγή «Γκούρα».

Οι υλικές ζημιές σε υπέργειο τμήμα του αγωγού που προκλήθηκαν από άγνωστους δράστες οδήγησαν σε διαρροή υδάτων, την οποία σπεύσαμε να αποκαταστήσουμε με δαπάνες μας, και σε προσωρινή παύση λειτουργίας της μονάδας μας, επηρεάζοντας την παραγωγική διαδικασία. Η κακόβουλη αυτή ενέργεια, πέραν της οικονομικής ζημίας μας, προξένησε σημαντικότατη περιβαλλοντική επιβάρυνση και απώλεια νερού που είναι πολύτιμο αγαθό για όλους μας. Η πράξη αυτή τιμωρείται από το νόμο, επαγόμενη ποινικές και αποζημιωτικές ευθύνες των δραστών, για τις οποίες θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμη διαδικασία. Διαβεβαιώνουμε εξάλλου τους υπευθύνους ότι θα τους αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες για την πράξη τους, καθώς η υπόθεση διερευνάται ήδη από τις αστυνομικές αρχές, που κινητοποιήθηκαν άμεσα σε συνέχεια μηνυτήριας αναφοράς της εταιρίας μας.

Η εταιρία μας ζητεί τη συνδρομή των αρμοδίων αρχών, συμπεριλαμβανομένης και της δασικής υπηρεσίας, για την αποτροπή ανάλογων συμβάντων εφεξής και, αυτονοήτως, επιφυλασσόμαστε έναντι παντός υπευθύνου για αποζημίωση προς αποκατάσταση κάθε υλικής και ηθικής ζημίας μας από την παραπάνω παράνομη πράξη.




Total
0
Shares
Previous Article
peiraios mouzaki 1

Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου: Κινητοποίηση για την αποτροπή του κλεισίματος του υπ/τος της Τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι

Next Article
arogi gia paidi Mouzaki

Η «Νεανική Αρωγή Αγκαλιάζουμε Το Παιδί» στηρίζει το υπό σύσταση Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μουζακίου

Related Posts