Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δώδεκα συλλήψεις για παράνομο πόκερ στη Λάρισα

Δώδεκα συλλήψεις για παράνομο πόκερ στη Λάρισα

 

Εντοπίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, χώρος όπου στεγάζεται σωματείο, στον οποίο διεξαγόταν παράνομο τυχερό παίγνιο 

Συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα άτομα 

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε χθες (28-01-2020) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, χώρος όπου στεγάζεται σωματείο, στον οποίο διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «πόκερ».

Συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα άτομα, ηλικίας από 23 έως 73 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Πιο αναλυτικά, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο, κατελήφθησαν έντεκα άτομα να προβαίνουν ως παίκτες στη διενέργεια του τυχερού χαρτοπαικτικού παιγνίου «πόκερ» και στη συνομολόγηση στοιχημάτων με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι η 48χρονη πρόεδρος του σωματείου που επίσης συνελήφθη, μαζί με έναν 65χρονο παίκτη, είχαν εγκαταστήσει και λειτουργήσει τέσσερις κάμερες περιμετρικά του κτηρίου όπου στεγάζεται το σωματείο, συνδεδεμένες με καταγραφικό μηχάνημα προς επιτήρηση του περιβάλλοντος χώρου.

Από το χώρο του σωματείου κατασχέθηκαν (293) μάρκες, (52) τραπουλόχαρτα, ένα τραπέζι με τσόχα, τέσσερις κάμερες, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των (2.265) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.




Total
0
Shares
Previous Article
syriza

“Που κρύβεται ο Αυγενάκης;”

Next Article
ΧΑΛΒΑΗ 5-0 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

ΧΑΛΒΑΗ 5-0 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας