Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Disneyland: Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ανοίγει ξανά

Disneyland: Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ανοίγει ξανά

Disneyland: Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ανοίγει ξανά 

Το πιο διάσημο θεματικό πάρκο στον κόσμο, η Disneyland της Καλιφόρνια, σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της Walt Disney Company, Bob Chapek θα ανοίξει ξανά προς τα τέλη Απριλίου.

Σύμφωνα με το ξένο δίκτυο ABC7, αξιωματούχοι της Καλιφόρνια ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι τα θεματικά πάρκα στην πολιτεία είναι πιθανόν να ανοίξουν ξανά σε περιορισμένη βάση από την 1η Απριλίου κιόλας. Ωστόσο, το ποια από αυτά θα ανοίξουν θα εξαρτηθεί από τα στατιστικά στοιχεία μετάδοσης του ιού στην κάθε περιοχή.

Τα θεματικά πάρκα περιοχών στις οποίες η απειλή του ιού παραμένει η πιο σοβαρή θα παραμείνουν κλειστά. Σε περιοχές όμως όπου η απειλή μόλυνσης έχει μειωθεί σε κάποιο βαθμό, τα πάρκα θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ξανά στο 15 τοις εκατό της χωρητικότητάς τους. Το ποσοστό αυτό θα αυξάνεται όσο ο ρυθμός μετάδοσης του ιού πέφτει.

Η είσοδος δεν θα επιτρέπεται στους επισκέπτες που έρχονται από άλλες περιοχές ενώ-σε πρώτη φάση τουλάχιστον- οι κλειστοί χώροι που σερβίρουν φαγητό δεν θα λειτουργήσουν. Το ίδιο θα ισχύσει και για κάποια από τα εσωτερικού χώρου θεάματα. Η Disney πέρυσι είχε δηλώσει ότι το άνοιγμα των θεματικών πάρκων με χωρητικότητα κάτω του 25% δεν θα είχε οικονομικό νόημα για την εταιρία.

Η Ντίσνεϋλαντ της Καλιφόρνια είναι η τελευταία που ανοίγει καθώς οι άλλες πέντε που λειτουργούν ανα τον κόσμο έχουν ξεκινήσει ήδη να υποδέχονται κοινό- με διάφορους περιορισμού φυσικά.

Disneyland: Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ανοίγει ξανά

Τι γίνεται με τη Disneyland στο Παρίσι

Το θεματικό πάρκο Disneyland της Walt Disney στο Παρίσι γνωστοποίησε χτες Παρασκευή, ότι δεν θα ανοίξει στις 2 Απριλίου, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, λόγω της κατάστασης με τον covid19 και των ταξιδιωτικών περιορισμών στην Ευρώπη. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα μπορέσουμε να ανοίξουμε», ανέφερε η εταιρία διαχείρισης του θεματικού πάρκου σε ανάρτηση στο Twitter, χωρίς να δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία για την επανέναρξη της λειτουργίας του.




Total
0
Shares
Previous Article
Υιοθετήστε ένα αδέσποτο: Η Νικόλ υιοθετήθηκε στην Αθήνα

Υιοθετήστε ένα αδέσποτο: Η Νικόλ υιοθετήθηκε στην Αθήνα

Next Article
apollar11

Super League 2: Μεγάλες νίκες για Λεβαδειακό, Ιωνικό