Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δίνουμε αίμα, δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή

aimodosia dimto Palama Sofades Karditsa slide

 Σύμφωνα με τον αρχαίο Έλληνα συγγραφέα Μένανδρο “Ὡς χαρίεν ἄνθρωπος, ὅταν ἄνθρωπος ᾖ” δηλαδή “Πόσο ωραίο πράγμα είναι ο άνθρωπος όταν είναι άνθρωπος”.

 Την ημέρα αυτή τιμάται διεθνώς ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει προσφέροντας δύο πολύτιμα αγαθά χωρίς ανταμοιβή, τον χρόνο του και το αίμα του.

 Παρά το ξέσπασμα της πανδημίας του covid-19 ο εθελοντής αιμοδότης δεν σταμάτησε να προσφέρει. Στην κρίσιμη αυτή συγκυρία δεν παύουμε να στεκόμαστε αρωγοί στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το αίμα δεν παρασκευάζεται, δεν πωλείται αλλά μόνο χαρίζεται!

 Στο πλαίσιο αυτής της ημέρας ελπίδας οι τοπικές οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ του Νομού Καρδίτσας (ΔΗΜΤΟ Καρδίτσας, Σοφάδων, Παλαμά) πραγματοποίησαν δράση αφιερωμένη σε αυτήν την ημέρα. Με την παρουσία του μας τίμησε ο βουλευτής Καρδίτσας κύριος Κωτσός Γεώργιος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καρδίτσας Λάμπρος Τσιούκης, ο διοικητής του Γ.Νοσοκομείου  Καρδίτσας Κεχαγιάς Δημήτρης και τα μέλη του ΔΣ του Νοσοκομείου Κουκουζέλης Γεώργιος και Αλεξόπουλο Βασίλειος.

 Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ΟΝΝΕΔ γα την μαζική συμμετοχή τους καθώς και τον διευθυντή αλλά και τους εργαζόμενους του τμήματος αιμοδοσίας για την φιλοξενία.

Πρόεδρος Δημ. Το Καρδιτσας: Δημητρης Ευαγγελογιαννης

Πρόεδρος Δημ. Το Σοφάδων: Γεωργία Νοτου

Πρόεδρος Δημ. Το Παλαμα: Παπαντίνας Κωνσταντινος


[RPG id=129508]




Total
0
Shares
Previous Article
Κυνηγετικός Σύλλογος Μουζακίου

Διαγωνισμός για την πρόσληψη βοηθού γραμματέα στον Κυνηγετικό Σύλλογο Μουζακίου

Next Article
panelladikes eksetaseis 2020 slide

«Πρεμιέρα» για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία