Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημοσιεύτηκε η Ένταξη Πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 (Νέων Γεωργών) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

neoi georgoi

Δημοσιεύτηκε η Ένταξη Πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 (Νέων Γεωργών) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι μετά την έκδοση με την απόφαση 245322/21-06-22 του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας των αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου, με την 280123/13-07-22 απόφαση δημοσιεύτηκε η Ένταξη Πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 (Νέων Γεωργών) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022 στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης.

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τα αναλυτικά αποτελέσματα των δικών τους αιτήσεων ένταξης καθώς και την κατάθεση ενδικοφανούς προσφυγής (ένσταση) θα πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχαν υποβάλλει την αίτηση ένταξης τους.

Οι ενδικοφανείς προσφυγές ασκούνται μόνο μία φορά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε ημερολογιακών ημερών από την έκδοση της απόφασης ένταξης πράξεων δηλαδή μέχρι τις 28-7-2022, σύμφωνα με την παρ. 15 του άρθρου 16 και 25 του ν. 2690/1999. Ενστάσεις που υποβάλλονται εκτός των προβλεπόμενων προθεσμιών δεν γίνονται παραδεκτές. Η ενδικοφανής προσφυγή υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω του ΠΣΚΕ μαζί με οποιοδήποτε επιπλέον έγγραφο. Τα έγγραφα υποβάλλονται σε μορφή pdf.

Η Απόφαση Ανάρτησης αποτελεσμάτων αξιολόγησης για το Υπομέτρο 6.1 έχει αναρτηθεί στο site της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΠΑΑ 2014-2020) www.thessaly.gov.gr.

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο 3.2 ισόγειο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  Π.Ε. Λάρισας στο τηλέφωνο 2413 511 134 και 137.




Total
0
Shares
Previous Article
Α. Σκόνδρα: Για αυξήσεις μισθών και φοροελαφρύνσεις το πρώτο οικονομικό νομοσχέδιο Ασ. Σκόνδρα: Συνολικά 185,5 εκ ευρώ στον πρωτογενή τομέα ως τον Μάϊο - Α. Σκόνδρα: Παράσταση με τίτλο «Η κορύφωση του δράματος του ΣΥΡΙΖΑ» - Ασημίνα Σκόνδρα: Όφελος για όλους η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης

Α. Σκόνδρα: Αξιοπρεπή, αυτόνομα και αυτοδύναμα Πανεπιστήμια για τις νέες γενιές

Next Article
Τάσος Τσιαπλές: Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα - Τάσος Τσιαπλές: Να αποσυρθεί η άθλια ρύθμιση της κυβέρνησης για εργασία έως τα 74 έτη Τάσος Τσιαπλές: Να αποσυρθεί η αντισυνδικαλιστική ρύθμιση της κυβέρνησης για τις απεργίες σε Περιφέρειες και Δήμους - Η αντισεισμική θωράκιση επιτακτική ανάγκη - Τάσος Τσιαπλές: Άμεσες λύσεις στα προβλήματα της δημόσιας παιδιατρικής περίθαλψης στη Θεσσαλία - Το νέο ΕΣΠΑ και το «Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης» είναι κλεμμένα χρήματα του εργαζόμενου λαού που προορίζονται για τους καπιταλιστές - Δήλωση του Τάσου Τσιαπλέ - Ενεργειακές κοινότητες, όχημα ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης της ενέργειας

Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ για το κυβερνητικό σχέδιο ΚΥΑ για κατάρτιση των προυπολογισμών των περιφερειών για το 2023

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…