Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Βόλου: Ξεπέρασε τον πιο κακό εαυτό της η κόρη του Βαγγέλη Καπούλα

dimarxeio Volou

Ξεπέρασε τον πιο κακό εαυτό της η κόρη του Βαγγέλη Καπούλα που συνεχίζοντας την πάγια τακτική της να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα επιχειρεί να ακυρώσει μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής του Αχιλλέα Μπέου, που μάλιστα ήρθε μετά από μια λυσσαλέα αντίδραση μικροπολιτικών και συντεχνιακών συμφερόντων.

Αλλά δεν σταμάτησε εδώ. Επιχείρησε να οικειοποιηθεί και το έργο αυτό, τον δίδυμο κυκλικό κόμβο στη Νέα Ιωνία, εμφανιζόμενη ότι δήθεν έδωσε τα… φώτα της στον Προϊστάμενο της Βιώσιμης Κινητικότητας Δήμου Βόλου, κ. Κώστα Καραγιάννη, χωρίς τα οποία το έργο δεν θα προχωρούσε.

Έρχεται όμως ο ίδιος ο κ Καραγιάννης και με ανάρτησή σου σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτει το ψεύδος της και την διαψεύδει κατηγορηματικά και απόλυτα.

Γράφει συγκεκριμένα:

«Εγκρίθηκε και από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής ο νέος “δίδυμος” κυκλικός κόμβος στις οδούς Αναπαύσεως, Μερκούρη, Μαιάνδρου και Καζανάκη!

Στις 18 Φεβρουαρίου 2022 συμμετείχαμε μαζί με τον Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Νίκο Ηλιού στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής με σκοπό να υποστηρίξουμε τον φάκελο που είχε υποβληθεί από τη Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου για δημιουργία «δίδυμου» κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση των οδών Αναπαύσεως, Μαιάνδρου, Μερκούρη και Καζανάκη. Ενημερώσαμε τα μέλη του Συμβουλίου αρχικά για την αναγκαιότητα έκφρασης γνωμοδότησης λόγω ένταξης του έργου στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ προς χρηματοδότηση και ακολούθως, με πληθώρα επιστημονικών επιχειρημάτων για τα πλεονεκτήματα της πρότασης, στους τομείς της οδικής ασφάλειας, της διασφάλισης της προσβασιμότητας πεζών και ΑΜΕΑ και προστασίας του περιβάλλοντος. Τονίσαμε ότι έχουν ληφθεί ήδη όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις (Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας, Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και Αποκεντρωμένης Διοίκησης).

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορήθηκα τις δηλώσεις της κ. Καπούλα περί συνεργασίας μας για το συγκεκριμένο ζήτημα. Καθώς αποτελώ μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας, διατελώντας επί σειρά ετών Πρόεδρος των Πολιτικών Μηχανικών, με την κ. Καπούλα υπάρχει μεν η οφειλόμενη συνεννόηση για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των Μηχανικών, ωστόσο, οφείλω να δηλώσω πως δεν υπήρξε η παραμικρή συνεργασία για το ζήτημα του συγκεκριμένου κυκλικού κόμβου.

Ένα ακόμη μεγάλο έργο μπαίνει λοιπόν σε τροχιά υλοποίησης, προς όφελος των πολιτών με γνώμονα την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και τη διασφάλιση της προσβασιμότητας». 

 Κατόπιν όλων αυτών κάθε περαιτέρω διάλογος με την πρόεδρο του παραρτήματος είναι άνευ ουσίας. Για όσο ακόμα χρόνο θα καταλαμβάνει το έδρανο όπου την περιόρισε ο λαός του Βόλου ας είναι συνετή και προσεκτική και να παρατηρεί, για δικό της καλό, το έργο που παράγουμε. Μέχρι να έρθει η ώρα, σύντομα, να ασχοληθεί οριστικά με αλλότρια θέματα

ΥΓ. Κορτσούλες ευχόμαστε καλή ΤσικνοΠέμπτη. Και να θυμάστε το φάρμακο για τα ποντίκια το έχουμε μόνο εμείς και σε αστείρευτη ποσότητα.




Total
0
Shares
Previous Article
Ανακοίνωση των πρώην εργαζόμενων στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας και των εργαζόμενων στον αγροτικό συνεταιρισμό Διόνυσος .

Ανακοίνωση των πρώην εργαζόμενων στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας και των εργαζόμενων στον αγροτικό συνεταιρισμό Διόνυσος .

Next Article
Tsigenopoulos Aiolos Gomfoi

Αίολος/Γόμφοι - Τσιγγενόπουλος: Προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Related Posts

OLYMPIC CYPHER 3
Διαβάστε περισσότερα

Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων ο Βόλος

Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας από τον Δήμο Βόλου σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Επιτροπή και την Γαλλική Πρεσβεία, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024.