Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Σοφάδων: Θετική η ανταπόκριση των δημοτών στην εθελοντική αιμοδοσία

Aimodosia Sofades 2023

Δήμος Σοφάδων: Θετική η ανταπόκριση των δημοτών στην εθελοντική αιμοδοσία

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών του Δήμου Σοφάδων στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Σοφάδων  την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

Όλοι οι εθελοντές αιμοδότες ,συνεπείς στο ραντεβού τους, προσήλθαν, έδωσαν αίμα και είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες η προσέλευση ήταν ικανοποιητική.

Η ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Σ   ευχαριστεί όλους τους συνδημότες που αιμοδότησαν  και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος σε μια περίοδο που η ανάγκες για αίμα είναι αυξανόμενες.   Επίσης, ιδιαίτερα ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας.
Total
0
Shares
Previous Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Δημήτρης Παπακώστας: «Αγνοείται» ο νεοδιορισθείς γιατρός !- κενό για 4ο μήνα το ιατρείο θεσσαλικών Βραγκιανών … 

Next Article
Faragi Anthoxoriou

Σ.Π.ΟΡ.Τ: Στο φαράγγι του Ανθοχωρίου 

Related Posts