Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Πύλης: Συντήρηση – κατασκευή τεχνικών υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Πινδέων

Δήμος Πύλης: Συντήρηση - κατασκευή τεχνικών υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Πινδέων

Δήμος Πύλης: Συντήρηση – κατασκευή τεχνικών υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Πινδέων

Σύμβαση εκτέλεσης εργασιών υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του κ. Ευάγγελου Τεντολούρη, αναδόχου του έργου.

Έργο με αριθμό μελέτης 13/2020 και τίτλο: «Συντήρηση – κατασκευή τεχνικών υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Πινδέων». Με προϋπολογισμό δαπάνης 74.400,00 Ευρώ. Πρόκειται για εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου, η κατασκευή σωληνωτών και πλακοσκεπών οχετών, η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης κ.λ.π.. Σύμφωνα με τις προτάσεις των τοπικών συμβουλίων των Κοινοτήτων της Δ.Ε. Πινδέων.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Πύλης κ. Χαντζής Σωτήριος και από την μεριά της τεχνικής υπηρεσίας ο κ. Φέκος Δημήτριος.

Με ικανοποίηση ο Δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας Κωνσταντίνος δήλωσε:

«…Στόχος μας είναι, – κάθε φορά-, να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των δημοτών μας καθώς και των επισκεπτών μας. Αυτό πετυχαίνουμε με την υπογραφή μας σήμερα. Δημιουργούμε ασφάλεια στις μετακινήσεις του ορεινού κομματιού του Δήμου μας και φυσικά προστατεύουμε το περιβάλλον. Και δεν κομπάζουμε, δεν χρησιμοποιούμε φράσεις και μεγαλοστομίες, δεν ζούμε σε όνειρο. Ζούμε στην σκληρή πραγματικότητα και προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερα την δουλειά μας. Την δουλειά που μας ανέθεσε ο λαός του Δήμου Πύλης. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Απλώς συνεχίζουμε…».




Total
0
Shares
Previous Article
Δελτίο Ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Covid19: Ένα νέο θετικό κρούσμα στην Καρδίτσα και τέσσερα στα Τρίκαλα

Next Article
Έναρξη υποβολής αιτήσεων εγγραφών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ)

Έναρξη υποβολής αιτήσεων εγγραφών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ)