Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Πύλης: Στην Πηγή για το πολιτιστικό κέντρο ο Μαράβας

politistiko kentro Pigi Trikalwn

Δήμος Πύλης: Στην Πηγή για το πολιτιστικό κέντρο ο Μαράβας

Τις τελευταίες εξωτερικές εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, στην αίθουσα συνάθροισης κοινού στην Πηγή, επιθεώρησε την Πέμπτη 27 Απριλίου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν κοπεί η κορδέλα των εγκαινίων αυτού του εμβληματικού έργου για την Πηγή. Η εσωτερική διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του χώρου έχουν ολοκληρωθεί, ώστε να αποδοθεί τελειοποιημένος και λειτουργικός στους κατοίκους της τοπικής κοινότητας.

Πρόκειται για ένα χώρο εμβαδού 160 τετραγωνικών μέτρων, άρτια κατασκευασμένου ώστε να φιλοξενεί μια σειρά από δραστηριότητες για την ιστορική κοινότητα.

Η συνολική δαπάνη κατασκευής άγγιξε τις 300.000,00 €.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας δήλωσε… «είμαι εδώ σήμερα για να επιθεωρήσω τις τελευταίες πινελιές γι’ αυτό το καθοριστικό και μοναδικό έργο. Το πολιτιστικό κέντρο   της Πηγής. Ένας χώρος που έλειπε από την Πηγή και επί των ημερών μας γίνεται πραγματικότητα. Αποκτάει το χωριό  μια αίθουσα κόσμημα, που θα μπορεί να φιλοξενήσει πολλές και διαφορετικές δράσεις. Με χαροποιεί το γεγονός πως οι υποσχέσεις μας υλοποιούνται κατά γράμμα.

Δημιουργήσαμε έναν ισχυρό δήμος κοντά στο δημότη».




Total
0
Shares
Previous Article
digenis Neoxoriou Trikalwn

Ευχαριστήριο Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων

Next Article
roloi dei

Από 1η Μαΐου το θερινό νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο περιόδου 2023

Related Posts