Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Πύλης: Μονιμοποίηση των υπαλλήλων του «Βοήθεια στο σπίτι»

orkomwsia voitheia sto spiti Pyli 1

Δήμος Πύλης: Μονιμοποίηση των υπαλλήλων του «Βοήθεια στο σπίτι»

Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα έγινε η ορκωμοσία των 20 υπαλλήλων από την κοινωνική δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Πύλης, παρουσία του Δημάρχου κου Κωνσταντίνου Μαράβα.  Ύστερα από 19 ολόκληρα  χρόνια με συνεχείς ανανεώσεις συμβάσεων, οι 20 υπάλληλοι μονιμοποιήθηκαν, ικανοποιώντας έτσι το πάγιο αίτημά τους.

Η εκδήλωση της ορκωμοσίας έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 3 Μαΐου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης καιαρχικά ο Δήμαρχος Πύλης κος Κωνσταντίνος Μαράβας στο χαιρετισμό του ανέφερε … «σας καλωσορίζουμε ως δημοτική αρχή  στη μεγάλη οικογένεια του δήμου μας.  Συγχαρητήρια για την δικαίωση σας, αφού μετά από 19 χρόνια γίνατε  μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Πύλης. Η προσφορά και το κοινωνικό έργο που επιτελείτε με χαρά όλα αυτά τα χρόνια, στεκόμενοι δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, είναι πράγματι τεράστιο και ανυπολόγιστο.  Σας εύχομαι  και από τη θέση των μονίμων υπαλλήλων πλέον να συνεχίσετε με την ίδια διάθεση.

Στην συνέχεια η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  κ. Χαρά Καλιώρα καλωσόρισε τους εργαζόμενους στην «Βοήθεια στο Σπίτι» ,τους συνεχάρη  για την μονιμότητά τους τονίζοντας ότι είναι  και η ίδια στο κομμάτι του Δήμου για θέματα Υγείας, εξήρε τα  πολλά  πράγματα που έκαναν στον τομέα της εργασίας τους, με τους ηλικιωμένους να νοιώθουν ασφάλεια. Επίσης στάθηκε στο  σπουδαίο έργο που γίνεται και στο ευαίσθητο θέμα της τήρησης των προσωπικών δεδομένων και της σχέσης εμπιστοσύνης και φιλίας που έχει αναπτυχθεί.

Χαιρετισμό έκανε και η Προϊσταμένη  του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Φανή Μαρκαντά  καλωσορίζοντας τους εργαζόμενους, επισημαίνοντας απευθυνόμενη στους ίδιους ότι προσφέρετε ένα  κοινωνικό έργο και έτσι να συνεχίσετε με αγάπη και μεράκι δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας.

Τέλος χαιρετισμό έκανε και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος  Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών του Δήμου Πύλης κ. Παναγιώτης Τσαχρήστος  αφού καλωσόρισε τους εργαζόμενους  λέγοντας στα 19 χρόνια που ήσασταν συμβασιούχοιστο Βοήθεια στο Σπίτι περάσατε πολύ δύσκολα, ειδικά στον τομέα τον οικονομικό.

Μέσα από αυτές τις αντιξοότητες με τον νέο  Δήμο λύσαμε την προηγούμενη Κοινωνική Επιχείρηση και εντάξαμε την  Βοήθεια στο Σπίτι στον Δήμο.

Κλείνονταςο κ. Τσαχρήστος την ομιλία του ανέφερε πως φθάσαμε στο 2023 οι συνάδελφοι να γίνουν μόνιμοι και ανοίγεται έτσι ένας νέος δρόμος για όλους μας. Σας καλωσορίζω για  ακόμα μία φορά.

Παρούσα ήταν και η κα Αγγέλη Γλυκερία, αναπληρώτρια διοικητικών υπηρεσιών του δήμου.

Ακολούθησε  η τελετή της Ορκωμοσίας όπου οι εργαζόμενοι ορκίστηκαν στο Ιερό  Ευαγγέλιο ενώπιον του Δημάρχου Κώστα Μαράβα.

orkomwsia voitheia sto spiti Pyli 2




Total
0
Shares
Previous Article
Παπαγεωργίου Σωτήρης: Πολιτική με την μεζούρα δεν γίνεται

Παπαγεωργίου Σωτήρης: Πολιτική με την μεζούρα δεν γίνεται

Next Article
Mantalia ekdilwsi gimnasio mouzakiou

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου «Αποδοχή… το 1ο βήμα για την Συμπερίληψη»

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…