Δήμος Πλαστήρα: Άνοιξε η διαδικασία αιτήσεων για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού – 4 θέσεις για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

ΑΝΟΙΞΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ

– 4 θέσεις για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Το Γραφείο Ανάπτυξης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα ενημερώνει δημότες και κοινό, ότι άρχισε η υποβολή αιτήσεων στο ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 13Κ/2021.

Πρόκειται για 1.468 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο και συγκεκριμένα σε δήμους της χώρας. Η προκήρυξη αφορά την πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας χιλίων τετρακοσίων εξήντα οκτώ (1.468) θέσεων μόνιμου προσωπικού.

Από τις θέσεις αυτές 4 αφορούν το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα είναι οι ακόλουθες ειδικότητες:

1 ΘΕΣΗ ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

1 ΘΕΣΗ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

1 ΘΕΣΗ ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

1 ΘΕΣΗ ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής άρχισε στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr, ή στο Γραφείο Ανάπτυξης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. Τηλ 2441352225

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Total
0
Shares