Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Παλαμά: Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

xristoygenna

Δήμος Παλαμά: Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην εορταστική εκδήλωση για τα φετινά Χριστούγεννα, που διοργανώνει ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με το Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (πλατεία ταξί), το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, στις 5:00 το απόγευμα.

Μια εκδήλωση αφιερωμένη σε παιδιά και μεγάλους με χριστουγεννιάτικες φιγούρες που θα χαρίζουν χαμόγελα και ευχές μεταφέροντας το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τους δύο κλόουν και με βοηθούς τα παιδιά να ψάχνουν τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος στην συνέχεια θα κάνει την εμφάνιση του με εντυπωσιακό ξυλοπόδαρο.

Θα ακολουθήσει το άναμμα του δέντρου από τον Δήμαρχο Παλαμά και θα ακούσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Φιλαρμονική Ορχήστρα και την Μεικτή Χορωδία του Δήμου Παλαμά.

Θα μοιραστούν δωρεάν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και ποπ κορν στους μικρούς μας φίλους, ενώ δεν θα λείπει και το ζεστό κρασί για τους μεγαλύτερους.

Φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και φαναράκια των ευχών θα πλαισιώνουν την χριστουγεννιάτικη βραδιά.

Στην εκδήλωση θα εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα –ανά περίπτωση- επίσημα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του covid-19.




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia Volos

Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας: Συνελήφθησαν συνολικά 403 άτομα - Εξιχνιάστηκαν 128 υποθέσεις

Next Article
Γράφει ο Ηλίας Γιαννακόπουλος

Ηλίας Γιαννακόπουλος: 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Ωραίοι ως Έλληνες…

Related Posts