Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Μουζακίου: Υπογράφτηκε Σύμβαση του έργου «Δίκτυα Ακαθάρτων Γελάνθης – Λαζαρίνας»

Δήμος Μουζακίου: Υπογράφτηκε Σύμβαση του έργου «Δίκτυα Ακαθάρτων Γελάνθης – Λαζαρίνας»

Δήμος Μουζακίου: Υπογράφτηκε Σύμβαση του έργου «Δίκτυα Ακαθάρτων Γελάνθης – Λαζαρίνας»

Υπογράφτηκε σήμερα στο Δημαρχείο Μουζακίου, μεταξύ του Δημάρχου Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη και του ανάδοχου του έργου κ. Γιώργου Μυλωνά, σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Δίκτυα Ακαθάρτων Γελάνθης – Λαζαρίνας», προϋπολογισμού μελέτης 3.687.937 ευρώ.  Το παρών έδωσε και η επιβλέπουσα μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Ουρανία Πάτρα.

Πρόκειται για εργασίες βελτίωσης στα Δίκτυα Ακαθάρτων Γελάνθης – Λαζαρίνας του Δήμου Μουζακίου.

Το έργο περιλαμβάνει τα κάτωθι υποέργα :

  • Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων Γελάνθης, Λαζαρίνας του Δήμου Μουζακίου με προϋπολογισμό 3.687.397,00 € πλέον ΦΠΑ24%
  • Δαπάνη κάλυψης κόστους διαχείρισης κόστους ΑΕΚΚ με προϋπολογισμό 203.078,00 € πλέον ΦΠΑ24%
  • Δαπάνες ΟΚΩ – Ηλεκτροδότηση αντλιοστασίων ακαθάρτων Γελάνθης – Λαζαρίνας με προϋπολογισμό 9.179,00 € πλέον ΦΠΑ24%.

Τα ανωτέρω υποέργα αφορούν στην κατασκευή λειτουργικών και αυτοτελών δικτύων ακαθάρτων στους δυο οικισμούς, καθώς και τους αγωγούς μεταφοράς και διάθεσης των λυμάτων στον Βιολογικό Καθαρισμό του Δήμου Μουζακίου.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης δήλωσε πως ο καθαρισμός αστικών λυμάτων περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και ο εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων είναι στόχοι που πρόκειται να υλοποιηθούν από τη νέα Δημοτική διοίκηση.

«Κατασκευάζονται οι ιδιωτικές συνδέσεις, αποκαθιστούμε τις ζημιές σε ορισμένα κομμάτια του δικτύου ακαθάρτων με νέα εργολαβία και υπογράψαμε σήμερα την επέκταση του δικτύου στην Γελάνθη και στη Λαζαρίνα. Η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Μουζακίου είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την διοίκηση του Δήμου και για εμένα προσωπικά, αλλά έχουμε κάνει το τελευταίο διάσημα όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να παραδώσουμε στην τοπική κοινωνία το πολύ σημαντικό αυτό έργο.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, για να αλλάξουμε τον Δήμο Μουζακίου και να τον κάνουμε πρότυπο δημιουργίας και ανάπτυξης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου.
Total
0
Shares
Previous Article
Police astynomia 23

Τρίκαλα: Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί με πλαστά χαρτονομίσματα

Next Article
Τα μέλη που προτάθηκαν για την Καλλιτεχνική Επιτροπή της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα - «Στο φως του φεγγαριού…» Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο Αυγουστιάτικο φεγγάρι στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα παραμένει ανοιχτή για τους επισκέπτες

Τα μέλη που προτάθηκαν για την Καλλιτεχνική Επιτροπή της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα