Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Μουζακίου: Στις ορεινές κοινότητες, ο Υπουργός Δικαιοσύνης με τον Δήμαρχο Μουζακίου για τις καταστροφές του «Ιανού»

Tsiaras Stathis 1

Δήμος Μουζακίου: Στις ορεινές κοινότητες, ο Υπουργός Δικαιοσύνης με τον Δήμαρχο Μουζακίου για τις καταστροφές του «Ιανού»

Τις ορεινές τοπικές κοινότητες του Δήμου Μουζακίου, επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 23/05, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας με τον Δήμαρχο Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη.

Σε συνέχεια της συνάντησης των δύο ανδρών που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 17/05 στην Αθήνα, κατά την οποία συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή λόγω «Ιανού» και οι ενέργειες της Δημοτικής αρχής για την υλοποίηση έργων ζωτικής σημασίας, ο κ.Τσιάρας επισκέφτκε τα σημεία που επλήγησαν από τη θεομηνία της 18ης Σεπτεμβρίου,  προκειμένου να αποκτήσει ιδία άποψη για το μέγεθος των καταστροφών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης δήλωσε: «Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός», ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, μετέβη στις ορεινές τοπικές κοινότητες αποκτώντας έτσι μια συνολική εικόνα των ζητημάτων. Είναι σημαντικό, να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εικόνα, η οποία σε συνδυασμό με τον κατάλληλο προγραμματισμό – σχεδιασμό και ακολούθως την απαραίτητη χρηματοδότηση,  θα οδηγήσει στην αποκατάσταση και υλοποίηση έργων στο δίκτυο του ορεινού μας όγκου».

Tsiaras Stathis 2 Tsiaras Stathis 3 Tsiaras Stathis 4 Tsiaras Stathis 5




Total
0
Shares
Previous Article
Γ Εθνική22

Γ Εθνική : Δράση στους περισσότερους ομίλους την Τετάρτη (26/5). Οι διαιτητές και το πρόγραμμα

Next Article
katharismos potamon Karditsa

Καθαρισμός ποταμιών στην Π.Ε. Καρδίτσας με νέο έργο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…