Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Μουζακίου: Παραλαβή νέου εκσκαφέα – φορτωτή JCB από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Δήμος Μουζακίου: Παραλαβή νέου εκσκαφέα - φορτωτή JCB από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Δήμος Μουζακίου: Παραλαβή νέου εκσκαφέα – φορτωτή JCB από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»  

Ένα νέο μηχάνημα έργων προστέθηκε σήμερα στο στόλο οχημάτων του Δήμου Μουζακίου, προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των έκτακτων φαινομένων.

Πρόκειται για έναν καινούργιο εκσκαφέα- φορτωτή JCB τύπου 4CX με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, εκ των πλέον εξελιγμένων και αναγνωρισμένων τεχνολογικά τύπων, κατασκευασμένος σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος παραδόθηκε στον Δήμο Μουζακίου, μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Δήμος Μουζακίου: Παραλαβή νέου εκσκαφέα - φορτωτή JCB από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Την παραλαβή έκανε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Πολίτη και Ποιότητας Ζωής, Γιώργος Φούντας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιάννης Πατσιαούρας, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Κοσμά Λεονταράκη για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Ο νέου εκσκαφέας – φορτωτής JCB τύπου 4CX θα καλύψει ουσιαστικές και λειτουργικές ανάγκες και θα δώσει λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής. Παράλληλα θα διασφαλίσει καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας στους χειριστές μηχανημάτων έργου του Δήμου Μουζακίου.




Total
0
Shares
Previous Article
Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρδίτσας - ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δήμος Καρδίτσας: Κλιματιζόμενη αίθουσα και τηλεφωνική γραμμή για τους πολίτες

Next Article
Το 2020 ήταν η πιο θερμή χρονιά για την Ευρώπη

Νέο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για καύσωνα