Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Μουζακίου: Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μουσική βραδιά στο Μαυρομμάτι

karaiskakeia 2021 eskofilo

Δήμος Μουζακίου: Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μουσική βραδιά στο Μαυρομμάτι

 Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε άλλη μια εκδήλωση του Δήμου Μουζακίου και του Νομικού Προσώπου, καθώς η χθεσινοβραδινή μουσική βραδιά που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία του Μαυρομματίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

 Στο πλαίσιο της επειτίου των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση και τιμώντας για άλλη μια χρονιά τον δικό μας ήρωα, το άξιο τέκνο του Δήμου Μουζακίου και του Μαυρομματίου, Γεώργιο Καραϊσκάκη, στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τα χορευτικά σύνολα του Μαυρομματίου και της Αργιθέας.

 Οι μουσικοί Χρήστος Κιτσόπουλος (κλαρίνο), Δ. Καραβίδας (κλαρίνο)  , Δ. Σκότης (λαούτο) ,Μ.Καραβίδας (βιολί) ,Γ.Σερίφης (κρουστά), Δ. Μπουκόρος (ακορντεόν) και στο τραγούδι η Φαίδρα Διαμάντη, ο Χριστόδουλος Κωσταρέλος και ο Στέλιος Ευαγγελάκης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σκόρπισαν το γλέντι.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα, ο Αντιπερειφεριάρχης Καρδίτσας Νίκος Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, η Πρόεδρος του ΔΣ και Πρόεδρος ΝΠΔΔ Μαρία Καραμπέκου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νώντας Γκινής, Νίκος Ζαρνακούπης, Χρήστος Πολυμερόπουλος, ο Πρόεδρος Μαυρομματίου Γιώργος Νάσιος και ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Καραϊσκάκης» Δημήτρης Γιώτης.




Total
0
Shares
Previous Article
proin loagrafiko mouseio makrigianni

Πώς μας θωρείς ακίνητο;… Πού τρέχει ο λογισμός σου, τα φτερωτά σου τα όνειρα; - ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ…..με ένα κτίριο

Next Article
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας

«ΟΧΙ στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι»

Related Posts

paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…