ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Ενημέρωση ιδιοκτητών πληγέντων κτιρίων από τον σεισμό της 31ης Αυγούστου 2018

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

 Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Μουζακίου των οποίων τα κτίρια υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό της 31ης Αυγούστου 2018 ότι δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως (ΦΕΚ 3357/Β/11-8-2020) η Υπουργική Απόφαση με θέμα «Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων σχετικά με την χορήγηση στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τον σεισμό της 31ης Αυγούστου 2018, σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

 Με την εν λόγω απόφαση χορηγείται παράταση έως 20 Αυγούστου 2021 της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται από τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, για έκδοση άδειας επισκευής και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής (ΣΣ) ή για έκδοση βεβαίωσης καθορισμού Δικαιούχου Στεγαστικής Συνδρομής για ανακατασκευή από τους ιδιοκτήτες πληγέντων κτιρίων, από το σεισμό της 31ης Αυγούστου 2018.

Οι εν λόγω αιτήσεις θα υποβάλλονται στην αρμόδια Υπηρεσία η οποία είναι η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδος (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Ταχ. Δ/νση; Ι. Κόνιαρη 43 – Τ.Κ 114 71 ΑΘΗΝΑ – email: daefk@ggde.gr)

Οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου ως συνημμένα της ανακοίνωσης του δήμου.Total
0
Shares
Previous Article

Medicane: Τι είναι ο μεσογειακός κυκλώνας που «απειλεί» την Ελλάδα

Next Article

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη


Total
0
Share