Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Μουζακίου: Αποκαταστάθηκε η πρόσβαση στον οικισμό της Οξυάς το Μελίσσι (+ΒINTEO)

melissi Oxias apokatastasi mouzakinews

 Αποκαταστάθηκε η πρόσβαση στον πιο δύσβατο οικισμό της Οξυάς το Μελίσσι, έπειτα από τις καταστροφές που προκάλεσε στο πέρασμά του ο «Ιανός».

Ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, που επέβλεπε από την πρώτη ημέρα τις εργασίες αποκατάστασης της βατότητας του δρόμου Αγίας Τριάδας Οξυάς προς το Μελίσσι, βρέθηκε σήμερα το πρωί στο συνοικισμό, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας του πολίτη Γιάννη Κουτσογιάννη.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως σήμερα δώσαμε πρόσβαση και στα τελευταία σπίτια του Δήμου Μουζακίου, που ήταν αποκομμένα», δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης.

«Πρέπει να αποδώσω τα εύσημα στον αρμόδιο εργολάβο, ο οποίος τήρησε τα χρονοδιαγράμματα και μέσα σε είκοσι ημέρες υλοποίησε τις εργασίες αποκατάστασης. Μετά από εξαιρετικά δύσκολες παρεμβάσεις, μπορούν οι δημότες μας στο Μελίσσι να έχουν πρόσβαση στα σπίτια τους. Επιπλέον έργα που έχουμε προγραμματίσει, βρίσκονται σε φάση υλοποίησης. Βιώσαμε μια δύσκολη κατάσταση λόγω του «Ιανού» και ελπίζουμε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα οι μεγάλες «πληγές» θα κλείσουν».

Η κάμερα του Mouzakinews.gr βρέθηκε στο Μελίσσι Οξυάς και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από το σημείο αποκατάστασης της πρόσβασης στο Μελισσι.

 

O Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης με τον αρμόδιο εργολάβο κ. Νίκο Γκέκα, δήλωσαν στην κάμερα του Mouzakinews.gr:


Melissi Oksias apokatastasi2

Melissi Oksias apokatastasi1

Melissi Oksias apokatastasi4

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
Αρνητικά όλα τα rapid tests στην ΤΚ Καρποχωρίου

Rapid test στους Σοφάδες - 5 θετικά κρούσματα covid19 σε 154 δείγματα

Next Article
Τρίκαλα: Διαδικτυακά φέτος φωταγωγείται το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τρίκαλα: Διαδικτυακά φέτος φωταγωγείται το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο