Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Μουζακίου: Αλλαγή σκυτάλης στην Αντιδημαρχία Οικονομικών

Δήμος Μουζακίου: Αλλαγή σκυτάλης στην Αντιδημαρχία Οικονομικών

Δήμος Μουζακίου: Αλλαγή σκυτάλης στην Αντιδημαρχία Οικονομικών

Αλλαγή σκυτάλης έγινε σήμερα 01/09 στον Δήμο Μουζακίου, στις θέσεις του Αντιδημάρχου Οικονομικών, με την Λίνα Αγγελάκη να αναλαμβάνει τη θέση του Νίκου Πούπη που μετά από δύο χρόνια ολοκλήρωσε την θητεία του. Ακολουθούν τα ευχαριστήρια μηνύματά τους. 

Ευχαριστήριο μήνυμα απερχόμενου Αντιδημάρχου Νίκου Πούπη

«Μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και σε μια δύσκολη περίοδο με πολλές δοκιμασίες για τον Δήμο Μουζακίου, παραδίδω την σκυτάλη της Αντιδημαρχίας, στην άξια συνάδελφο Λίνα Αγγελάκη εύχοντάς της καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο μας Θεοφάνη Στάθη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την δυνατότητα να εργαστώ στον τομέα των οικονομικών. Δηλώνω παρών και τον στηρίζω σε κάθε του βήμα, μιας και στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα είμαι ξανά στο πλευρό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους Αντιδημάρχους, Γιάννη Κουτσογιάννη, Γιώργο Κανιούρα, Σωκράτη Κωτίνα, Γιώργο Φούντα, Γιάννη Πατσιαούρα καθώς και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Καραμπέκου, για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ  όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τα μέλη και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου μας.» 

Ευχαριστήριο μήνυμα Αντιδημάρχου Οικονομικών Λίνας Αγγελάκη

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον Δήμαρχο Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα της Αντιδημάρχου Οικονομικών.

Δεσμεύομαι απέναντί του, καθώς και απέναντι στον Νίκο Πούπη που μου παραδίδει την σκυτάλη της οικονομικής διαχείρισης του Δήμου μας αλλά και στους συναδέλφους μου, στους συνεργάτες μου και σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Δεσμεύομαι  να εργαστώ προς όφελος δικός σας και του τόπου μας».




Total
0
Shares
Previous Article
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας

ΟΜ Εκπαιδευτικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καρδίτσας: Δικαίωμα στη μόρφωση για όλους!!!

Next Article
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Θερινός Κινηματογράφος Καρδίτσας: Οι ταινίες της εβδομάδας από Πέμπτη 02/09

Related Posts