Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της αθλητικής εκδήλωσης Τριάθλου «The Lake Plastira»

the lake Plastira

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της αθλητικής εκδήλωσης Τριάθλου «The Lake Plastira»

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (9-10/7/2022) 

Σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά τοπία της χώρας, όπου το ορεινό στοιχείο των καταπράσινων βουνών που περικλείουν την περιοχή συνδυάζεται με τόσο μοναδικό και αρμονικό τρόπο με το νερό, Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και η εταιρεία whynot συνδιοργανώνουν στις 9 & 10 Ιουλίου 2022 την αθλητική εκδήλωση πολλαπλών αθλημάτων «The Lake Plastira».

Πρόκειται για μία νέα διοργάνωση που φιλοδοξεί να προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις και εμπειρίες στους συμμετέχοντας, που θα έχουν την τύχη να διαγωνιστούν στο τρίαθλο (κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία) στον χώρο της Λίμνης.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο πρωτάθλημα τριάθλου WTL (Whynot Triathlon League) και ενδείκνυται για όλους τους αθλητές και μη που θα ήθελαν να απολαύσουν μια εξόρμηση σε ένα δροσερό λόγω υψομέτρου, με χαμηλή υγρασία, και πλούσιο σε βλάστηση περιβάλλον. 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, την Κυριακή 10/07/2022 αναμένεται διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου. Συγκεκριμένα:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση την Κυριακή 10/07/2022 από τις 8.00 π.μ. έως και τις 10.30 π.μ.

(α) επί της Επ. Οδ. Μητρόπολης – Νεοχωρίου, από τη διασταύρωση Μορφοβουνίου έως τη διασταύρωση Καλυβίων Πεζούλας και

(β) επί της δημοτικής οδού, από την Πλαζ Πεζούλας έως τη διασταύρωση Καλυβίων Πεζούλας, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα τριάθλου «THE LAKE PLASTIRA”.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την Επ. Οδ. Μητρόπολη – Μοσχάτο – Λαμπερό – Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα – Νεοχώρι και από την Επ. Οδό Κρυονερίου – Κερασιάς – Μουζακίου, σύμφωνα πάντα με την υφιστάμενη σήμανση.

Η κίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, κ.λ.π.), θα διευκολύνεται από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!




Total
0
Shares
Previous Article
Ευχές για το Νέο Έτος από το Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Δήμος Παλαμά: Προτροπή προς τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για λύση σε ένα μείζον πρόβλημα της Δ.Ε. Σελλάνων

Next Article
Rapid tests: Το πρόγραμμα ελέγχων στη Θεσσαλία αύριο Παρασκευή 1 Ιουλίου

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία: Πέμπτη 7/7/2022