Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος λίμνης Πλαστήρα: Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Δήμος λίμνης Πλαστήρα: Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα, την 29η Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη με ώρα έναρξης 12:00 μ΄ και ώρα λήξης 14:00. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Το μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης έχει ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για επαύξηση ισχύος τριφασικής δημοτικής παροχής 41588072-01 ηλεκτροδότησης του πλωτού αντλιοστασίου υδροδότησης Μορφοβουνίου-Μεσενικόλα.
    (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον διότι αφορά στην άμεση επίλυση τρεχόντων προβλημάτων και στην βελτίωση της ύδρευσης των δύο χωριών.




Total
0
Shares
Previous Article
Αναστολές Απριλίου: Από σήμερα οι ορθές επαναλήψεις για συγκεκριμένους ΚΑΔ

ΟΠΕΚΑ: Πληρώνονται τα επιδόματα παιδιού, ενοικίου και γέννας

Next Article
Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στη Λάρισα

Καρδίτσα: Συνελήφθη για ένα ποδήλατο, δύο κινητά και ένα tablet

Related Posts