Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Λαρισαίων | Προσφορά στους πλημμυροπαθείς απο την Ένωση Ακτινοθεραπευτών Ελλάδος

larisa prosfora plimiroptheis

Δήμος Λαρισαίων | Προσφορά στους πλημμυροπαθείς απο την Ένωση Ακτινοθεραπευτών Ελλάδος

Η Ένωση Ακτινοθεραπευτών Ελλάδος μέσω του συλλόγου καρκινοπαθών Λάρισας  προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  με σκοπό τη στήριξη των πλημμυροπαθών της πόλης.

 Τα είδη παρέδωσε η πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών  κα Καραβάνα Ιωάννα  η οποία τόνισε ότι « σε τέτοιες δύσκολες στιγμές συμπαραστεκόμαστε  με κάθε τρόπο στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη», καθώς και το μέλος του συλλόγου κα Νατσούλη Δανάη. Από την πλευρά του Δήμου τα είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την προσφορά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια Δομή  Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).
Total
0
Shares