Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Καρδίτσας: Παπούτσια για 140 παιδιά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο

koinoniko pantopoleio karditsa papoutsia

Δήμος Καρδίτσας: Παπούτσια για 140 παιδιά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο

Τα παπούτσια ήταν προσφορά γνωστής εταιρίας υποδημάτων

Oι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών “Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο” του Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” πραγματοποίησαν διανομή καινούργιων παπουτσιών τύπου εσπαντρίγιας της εταιρείας TOMS σε περίπου 140 ανήλικα παιδιά που ωφελούνται των υπηρεσιών των κοινωνικών δομών. Κατά την παραλαβή των παπουτσιών, χορηγήθηκαν στα παιδιά κρουασάν τα οποία ήταν προσφορά του ιδρύματος “Μοιράζομαι”.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου στον εξωτερικό χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κατά τις μεσημεριανές ώρες μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου. Στην δράση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος εθελοντισμού, ειδικών πληθυσμιακών – κοινωνικών ομάδων και αλληλεγγύης κος Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος, ο Διευθυντής της διεύθυνσης κοινωνικής πρόνοιας, δημόσιας υγείας και ΑΜΕΑ κος Ταξιάρχης Αποστόλης, η Προϊσταμένη του τμήματος Δημόσιας Υγείας κα. Τσιαλκούτη Μαρία και η Προϊσταμένη του τμήματος μέριμνας κα. Ντινοπούλου Ευανθία. Όλη η διαδικασία της διανομής ήταν πλήρως εναρμονισμένη με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid 19.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ένωση Μαζί για το Παιδί για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση, καθώς επίσης και το ίδρυμα Μοιράζομαι για την προσφορά τους σε κρουασάν που δόθηκαν στα παιδιά.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
athinaio pezoporia

Εντυπωσιακές εικόνες από την ανάβαση των Θεσσαλών στο όρος Ίταμος/Αθήναιο

Επόμενο άρθρο
Ο.Μ. Μουζακίου - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

ΣΥΡΙΖΑ ΝΕ Καρδίτσας: «Ευχαριστούμε τους 1.500 προοδευτικούς πολίτες του ν.Καρδίτσας που προσήλθαν στην κάλπη της Κυριακής»