Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Καρδίτσας: Επιτυχημένο το σεμινάριο σε συνεργασία με την Google

Δήμος Καρδίτσας: Επιτυχημένο το σεμινάριο σε συνεργασία με την Google

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο “Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις” 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην αίθουσα εκδηλώσεων ΠΕΔ Καρδίτσας, το σεμινάριο “Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις” που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online» της Google σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής, Καινοτομίας & Δράσεων Νεολαίας κ. Βασ. Κουρκούνας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες – κυρίως ασχολούμενοι με τον τουρισμό –  ενημερώθηκαν  για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές,  η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων του κλάδου όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Δήμος Καρδίτσας – Γραφείο Τύπου

dimoskarditsas google 1




Total
0
Shares
Previous Article
Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «ITB BERLIN 2019»

Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «ITB BERLIN 2019»

Next Article
Μνήμες από την παλιά Καρδίτσα

Μνήμες από την παλιά Καρδίτσα

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”