Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Καρδίτσας: Ενημέρωση για τον 5ο ΠΛΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΟΜΟ

plastirios dromos karditsa

Δήμος Καρδίτσας: Ενημέρωση για τον 5ο ΠΛΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΟΜΟ

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές, οι εκκινήσεις, τα σημεία διανομής νερών και άλλες λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα

Την Κυριακή 15 Μα’ί’ου 2022 ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη συνεργασία των Αθλητικών Συλλόγων Καρδίτσας, ”Φωκιανός”, ”Ωρίων” και Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας, διοργανώνουν λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ και 1000μ. για παιδιά έως 12 ετών.

Ο αρμόδιος για τον Πλαστήριο δρόμο, αντιδήμαρχος Σωτήρης Αντωνίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Βησσάρης Ζησόπουλος, ως συνδιοργανωτής, ενημερώνουν τους δρομείς για τις λεπτομέρειες του αγώνα.

Η αφετηρία των 10χλμ είναι πριν την αναρρυθμιστική λίμνη ( στο ύψος των Διυλιστηρίων) και ο τερματισμός, μέσω του κεντρικού πεζόδρομου Στ. Λάππα, στην Πλ. Ελευθερίας (Κεντρική).

Η αφετηρία των 5χλμ μετά τα “Χίλια Δένδρα’’, πριν το ξενοδοχείο THESSALIKON GRAND και ο τερματισμός, μέσω του κεντρικού πεζόδρομου Στ. Λάππα, στην Πλ. Ελευθερίας.

Η αφετηρία των 1000μ. για παιδιά στην οδό Καραϊσκάκη (ύψος Μασούτη) και ο τερματισμός , μέσω του κεντρικού πεζόδρομου Στ. Λάππα, στην Πλατεία Ελευθερίας .

Τα παιδιά έως 12 ετών θα τρέξουν χωρίς εγγραφή και με ευθύνη των γονέων τους . Όσα επιθυμούν να πάρουν μέρος στα 1000μ., θα συγκεντρωθούν με δικό τους μέσο, στο ύψος του Μασούτη στην οδό Καραϊσκάκη στις 08:30, για να δοθεί η εκκίνηση στις 09:00.

Οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στα 5χλμ και 10χλμ, μπορούν να φτάσουν στον χώρο της εκκίνησης είτε με δικό τους μεταφορικό μέσο είτε με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, που θα ξεκινούν από την Κεντρική Πλατεία και από την πλευρά της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου. Παρακαλούνται όσοι μεταφερθούν με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, να φορούν μάσκα μέσα στο λεωφορείο και να βρίσκονται στην αφετηρία δυο ώρες νωρίτερα, για την έγκαιρη μεταφορά τους στο σημείο εκκίνησης.

Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν το Σάββατο από τις 18:00 έως 21:00 στην Κεντρική Πλατεία. Μόνο οι εκτός Νομού Καρδίτσας θα μπορούν να πάρουν τον αριθμό συμμετοχής από τη Γραμματεία δυο ώρες πριν την εκκίνηση. Οι εγγραφές έχουν κλείσει και φυσικά ΔΕΝ θα γίνονται στη Γραμματεία.

Τα μπλουζάκια θα δοθούν στους δρομείς, στον τερματισμό.

Για τις τσάντες των δρομέων θα υπάρχει ειδικός χώρος φύλαξης στην πλατεία, κοντά στον τερματισμό.

Σταθμοί με νερά θα υπάρχουν στο ύψος του Γεωργικού , περίπου στο 3ο χλμ, στο ύψος του Νοσοκομείου, περίπου στο 7ο χλμ. και στον τερματισμό. Στα σημεία αυτά θα βρίσκεται και ο Ερυθρός Σταυρός για παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε συνεργασία με το Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών Καρδίτσας, στον τερματισμό, θα υπάρχουν φυσιοθεραπευτές για τη μυϊκή αποκατάσταση, όσων δρομέων χρειαστούν βοήθεια.

Στα 5χλμ και 10χλμ , τους δρομείς θα συνοδεύει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Επισημαίνεται ότι η κατάταξη των νικητών για τις απονομές, θα γίνει με βάση τον καθαρό χρόνο του κάθε δρομέα.

Χορηγοί του Πλαστήριου Δρόμου είναι οι εξής:

  1. ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
  2. ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ – FASHION ACCESSORIES TESERA
  3. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΝΤΑΝΟΒΑΣΙΛΗ
  4. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΣ
  5. ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ-ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  6. ΘΕΟΝΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ
  7. ΤΑΒΕΡΝΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΣ
  8. ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ COPYFORM -ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΡΘΕΝΗΣ
  9. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΧΑΛΒΑΝΤΖΗΣ
  10. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΠΕΣΙΟΣ
  11. ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΕΦΗ ΤΣΕΛΙΟΥ
  12. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
  13. ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ
  14. ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΑΡΕΛΟΣ
  15. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ EMPARGO
  16. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ EX-TRE
  17. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΡΟΝ
  18. PC UNIVERSE ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΚΟΣ
  19. ΠΟΛΥΖΟΣ – ΠΑΠΑΛΙΤΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
  20. ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ



Total
0
Shares
Previous Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, για την κατασκευή υδροηλεκτρικού έργου από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε, στην Αργιθέα

Next Article
perifereiako simvoulio

59 νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 41 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας 

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”