Δήμος Καρδίτσας: Ενημέρωση από το Τμήμα Συντήρησης Χώρων Πρασίνου

 

Ενημέρωση από το Τμήμα Συντήρησης Χώρων Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας 

Από το Τμήμα Συντήρησης Χώρων Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας υπενθυμίζεται προς τους συνδημότες μας ότι η χωρίς άδεια κοπή ή κλάδευση φυτών σε κοινόχρηστους χώρους (πάρκα, πεζοδρόμια νησίδες, ζαρντινιέρες, παρτέρια…) δεν επιτρέπεται και επισύρει πρόστιμο, όπως επίσης απαγορεύεται και η οποιαδήποτε είδους φύτευση χωρίς άδεια. Επισημαίνεται ακόμα πως το πράσινο του πεζοδρομίου μπροστά στο σπίτι μας είναι δημόσια περιουσία και γι’ αυτό δεν πρέπει κανείς να επεμβαίνει αυθαίρετα, έστω και αν τα φυτά φυτεύτηκαν από εμάς τους ίδιους στις συγκεκριμένες θέσεις.

Δεδομένου ότι το Τμήμα Συντήρησης Χώρων Πρασίνου με το ελάχιστο εργατικό προσωπικό που διαθέτει, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει άμεσα σε όλα τα αιτήματα, παρακαλούμε για την κατανόηση  αλλά και την συνεργασία των πολιτών.

Αν κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει το έργο της Υπηρεσίας, θέλοντας να κλαδέψει ή να φυτέψει ο ίδιος παρακαλείται να επικοινωνεί με την Υπηρεσία (τηλ επικοινωνίας 24410 -76000 / 24413-50739 ) για να υπάρξει σχετική συνεννόηση και άδεια.

Δήμος Καρδίτσας – Γραφείο Τύπου
Total
0
Shares
Previous Article
Έκοψε την πίτα του το "Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες"

Έκοψε την πίτα του το "Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες"

Next Article

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας


Total
0
Share